Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Pravidla oběti : Oběť ve stínu ; Oči oběti : John Sandford omnibus : v hlavní roli Lucas Davenport

John Sandford

BB art | 2010


99 Kč 69 Kč

Stav:
Velmi dobrý, drobná trhlinka na obálce
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná
Počet stran: 778
Jazyky: česky
Edice: 13. svazek ed. Lucas Davenport 19x
Vydání: 1. souborné vyd. v českém jazyce
ISBN: 978-80-7381-720-6 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: út 13. září 2022 12:25
Číslo položky: 399167

Lucas Davenport musí dodržovat pravidla jako málokdo druhý. Je členem oddělení vražd minneapoliského policejního sboru. Jenže vraždění bez motivu, beze stopy po pachateli, bez důkazů, přibývá. Lucas Davenport dochází stále blíž k přesvědčení, že když protivník nedodržuje pravidla vražedné hry, jediný způsob, jak jej dostat, je začít porušovat svá vlastní, vnést do řádu hry chaos.

PRAVIDLA OBĚTI
Mnohonásobný vrah žen z Minneapolisu je šílený a netají se tím ani metodami, kterými se při svém řádění řídí. U obětí zanechává lístečky s pravidly, která dodržuje, aby nebyl dopaden. Detektiv Lucas Davenport dojde k přesvědčení, že jediný způsob, jak vraha dostat, je začít porušovat svá vlastní pravidla. Přesto však se zdá, že obětí bude ještě dost…

OBĚŤ VE STÍNU
V rajonu detektiva Lucasa Davenporta se začíná série neobvykle brutálních vražd, která postupem času vzbudí obavy celého národa. Partnerkou a přítelkyní v pátrání mu je mladá newyorská policistka Lily Rothenburgová, s jejíž pomocí se Davenport snaží rozkrýt temné stíny a záhady americké indiánské komunity. Vražd každým dnem přibývá a policisté nemají v rukou téměř žádnou stopu. Jaký je motiv těch krvavých zločinů?

OČI OBĚTI
Detektiv Lucas Davenport dostane úkol vyšetřit sadistickou vraždu ženy lékaře, která otřásla celým Minneapolisem. Davenport se stále ještě vzpamatovává po vyšetřování dvou extrémně brutálních případů a není si jistý, jestli případ zvládne – zvlášť když spatří, co vrah provedl oběti s očima. Pak dojde k další vraždě se stejným děsivým zohavením. Davenport je krok za krokem vtahován do sítí neobyčejně inteligentního, prohnaného muže – obratného manipulátora fascinovaného mystériem smrti.

Komentáře ke knize
John Sandford

Vlastním jménem John Roswell Camp, vystudoval žurnalistiku a v letech 1971 až 1978 pracoval jako nespecializovaný reportér v Miami Herald, kde se mimo jiné zabýval kriminální a drogovou problematikou, spolu se svou kolegyní a též držitelkou Pulitzerovy ceny Ednou Buchananovou. Patnáct měsíců strávil jako válečný korespondent v Koreji. Než se stal úspěšným napsal pouze dvě detektivní povídky a jednu duchařskou, která ani nebyla doposud vydána.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat