Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Praktická astrologie – První obsáhlá příručka všech technik užívaných v astrologickém výkladu

Nicholas Campion, Jana Duží

Blesk | 1994

Kategorie:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 240
Jazyky: česky
Ilustrátor: Josef Mokráček
Překladatel: Miroslava Weberová
ISBN: 80-85606-53-4
Vydáno v: Ostrava
Vystaveno: pá 10. března 2023 13:16
Číslo položky: 515802

Obsáhlá astrologická příručka představuje úvod do nejrůznějších astrologických technik a výpočtů, obsahující všechny techniky užívané v astrologickém výkladu.

I Vy se můžete stát svým vlastním astrologem s první obsáhlou příručkou základů astrologie — nej starším a fascinujícím systémem předpovídání na světě.

Na rozdíl od většiny podobných knih, zahrnuje Praktický astrolog všechny oblasti astrologie a to nejen všeobecné umění astrologie narození nebo výklad individuální životní síly z diagramu narození. Autor, který po radu lét učil umění astrologie nadějné mladé astrology, navrhl jednoduchý, ale efektivní program pro amatérské astrology. Začíná přípravou Vašeho diagramu narození a pak postupuje krok za krokem od jednodušších k obtížnějším oblastem astrologického výkladu a využití astrologie v různých odvětvích včetně lékařství, finanční a obchodní astrologie, politické astrologie, plánování budoucnosti i astrologie v zemědělství.

Komentáře ke knize
Jana Duží

Narozena 5.7.1942. Filoložka, překladatelka, sestavitelka knih horoskopů, snářů, přísloví, kuchařských knih, též nakladatelská jazyková korektorka.

Nicholas Campion

Nicholas Campion , je historik s odborností v kulturní historii a historii současné kultury a praxe astrologie. Je rodák z Bristolu, Anglie. Studoval historii na Cambridge University. Je autorem několika knih o astrologii a její historii. Ocenění Regulus Award Charles Harvey cena Regulus Award Mark Edmond Jones Award Hlasování Georges Antares Award Spica Award

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více