Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Pozor na chemické látky! : bezpečnost a ochrana zdraví při práci s chem. látkami : praktický rádce a pomocník pracujících a odpovědných orgánů při snižování úrazovosti a chorob z povolání i při zlepšování pracovníhoprostředí : bezpečnost a ochrana zdraví při práci s chemickými látkami : praktický rádce a pomocník pracujících a odpovědných orgánů při snižování úrazovosti a chorob z povolání i při zlepšování pracovního prostředí

Miroslav Bauer, Jiří Maršák

Práce | 1962

Kategorie:
Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná brožura
Počet stran: 165
Jazyky: česky
Edice: 92. svazek ed. Knižnice ochrany a bezpečnosti při práci 5x
Vydání: 1
Vydáno v: Praha
Vystaveno: st 31. května 2017 15:28
Číslo položky: 12287

Praktické pokyny s nutnou teorií k zacházení s chemickými látkami, které mohou znečišťovat pracovní ovzduší, chemikáliemi pevnými a kapalnými, hořlavinami a výbušninami. Jejich hlavní charakteristiky jsou shrnuty tabelárně.

Komentáře ke knize
Miroslav Bauer

Miroslav Bauer byl český a československý politik Komunistické strany Československa a poúnorový poslanec Národního shromáždění ČSR. V letech 1946–1948 vystudoval Státní horní školu v Duchcově, pak pokračoval v letech 1949–1953 studiem Vysoké školy báňské v Ostravě. V letech 1954–1960 působil v Mostu v Severočeských hnědouhelných dolech. K roku 1954 se profesně uvádí jako hlavní inženýr dolu Zdeněk Nejedlý v Mostě. Ve volbách roku 1954 byl zvolen do Národního shromáždění za KSČ ve volebním obvodu Ústí nad Labem. V parlamentu setrval do konce funkčního období, tedy do voleb roku 1960. 14. sjezd KSČ zvolil jistého Miroslava Bauera za člena Ústředního výboru Komunistické strany Československa. 15. sjezd KSČ, 16. sjezd KSČ a 17. sjezd KSČ ho ve funkci potvrdil.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet