Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Popraviště

Val McDermid

BB art | 2002


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 385
Jazyky: česky
Překladatel: Božena Švehlová
Vydání: 1. vyd. v českém jazyce
ISBN: 80-7257-652-6
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 1. prosince 2022 11:01
Číslo položky: 449297

Jednoho mrazivého dne v prosinci se ztratilo další dítě: třiáctiletá Alison Carterová z vesice na samotě Derbyshire. Pro mladého Georgea Bennetta, nově jmenovaného inspektora, je to začátek jeho nejdrásavějšího případu: vražda bez těla, vyšetřování plné slepých uliček a uzavřených tváří, výsledek, který odeznívá roky.
O desítky let později konečně vyprávěl svůj příběh Catherině Heathcoteové, ale právě když se má její kniha vydat, snaží se Bennet záhadně stáhnout zpět. Má nové informace, které odmítá prozradit, informace, které ohrožují základy jeho existence. Catherine je nucená znovu zkoumat minulost s výsledky, které obrátí svět naruby. Napínavý psychologický dobrodružný thriller, který zkoumá, odhaluje a narušuje hranice mezi skutečností a iluzí.

Komentáře ke knize
Val McDermid

Val McDermidová vyrůstala v prostředí hornické komunity ve Skotsku, později studovala angličtinu v Oxfordu. Šestnáct let pracovala jako novinářka, z toho poslední tři roky jako šéfredaktorka celonárodního bulvárního nedělníku pro severní Anglii. V současné době se plně věnuje spisovatelské dráze. Má syna a psa a žije se svou ženou v Cheshiru na severu Anglie. Její romány byly přeloženy do více než 30 jazyků a prodalo se jich přes 10 milionů výtisků. Autorce získaly celou řadu mezinárodních ocenění včetně Zlaté dýky za nejlepší detektivní román roku a ocenění Kniha roku LA Times. V roce 2009 byla McDermidová uvedena do síně slávy v rámci cen britské televize ITV3, které se udělují dílům detektivní literatury, a v roce 2010 byla oceněna za dlouhodobý přínos žánru Cartierovou diamantovou dýkou od britské asociace autorů detektivek CWA. V roce 2011 získala cenu Pioneer Award udělovanou za průkopnické počiny organizací Lambda Literary Foundation specializující se na lesbickou a gay literaturu.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu