Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Pomsta

Nelson DeMille

BB art | 2001


99 Kč 45 Kč

Stav:
Dobrý až velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 370
Jazyky: česky
Překladatel: Martin König
Vydání: 1. vyd. v českém jazyce
ISBN: 80-7257-468-X
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 19. ledna 2023 12:23
Číslo položky: 478705

Hrdina knihy po návratu ze služby na "frontě" studené války do rodiště zjistí, že jeho dávná láska je v rukou psychopatického šerifa.
Keith Landry se vrací do rodného městečka Spencerville na americkém Středozápadě po 25 letech, kdy nejdříve rukoval do Vietnamu, období studené války strávil ve zpravodajských službách. Během této rušné doby neměl vůbec čas na svůj soukromý život, navíc stále nemohl zapomenout na svou velkou lásku ze střední a vysoké školy Annii, o níž ale věděl, že se provdala za jeho dávného soka Cliffa, který je ve Spencervillu šerifem. Keith brzy odhalí, že Cliffa ve městě nemá nikdo rád a že psychopatické sklony uplatňuje i vůči své ženě. Když se s ní znovu potkává, oba poznají, že se za ta léta na jejich lásce nic nezměnilo. A tak se Keith musí pustit do nové, ryze osobní, války, aby zachránil nejen Anniin život, ale i svůj. Velmi dobře napsaný psychothriller se silným milostným příběhem.

Komentáře ke knize
Nelson DeMille

Nelson Richard DeMille se narodil v New Yorku. V dětství se rodina přestěhovala na Long Island. Tři roky studoval na Hofstra University, poté vstoupil do armády a byl přijat do důstojnické školy. Stal se poručíkem americké armády a zúčastnil se bojů ve Vietnamu jako velitel pěchotní čety 1. divize kavalerie. Byl vyznamenán Leteckou medailí, Bronzovou hvězdou a Vietnamským křížem za statečnost. Po návratu do Spojených států znovu nastoupil na Hofstra University a dosáhl univerzitního titulu v oboru politických věd a historie. Jeho rané knihy jsou detektivky z prostředí New Yorku. Jeho prvním velkým románem byl titul By the Rivers of Babylon . Je členem amerického Cechu autorů, organizace Mystery Writers of America a americké Menzy. Je držitelem tří čestných doktorátů: doktor humanitních věd z Hofstra University, doktor literatury z Long Island University a doktor humanitních věd z Dowling College. Kniha Zlín připravuje vydání těchto deMillových knih: Plum Island , The Lion\'s Game , Night Fall , Wild Fire a The Lion .

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet