Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Planeta dinosaurů : další generace obrovských zabijáků

Cavan Scott, Darren Naish

Universum | 2012


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 238
Jazyky: česky
Edice: Universum 396x
Vydání: Vyd. 1.
ISBN: 9788024235431
Vydáno v: Praha
Vystaveno: po 20. března 2023 15:04
Číslo položky: 521453

Obrazová publikace vydávaná ke stejnojmennému seriálu BBC není jen další knihou o těch dinosaurech, které všichni známe z nesčetných knížek a filmů. Přesně naopak – zaměřuje se na ty „nové“, nepříliš známé, objevené v posledních letech. Za uplynulých 10 let bylo totiž objeveno více fosilních záznamů dinosaurů než za předchozích 200 let a otvírání Číny, zkoumání Arktidy a Antarktidy a průzkumy na Sahaře vedly k objevům nejzajímavějších dinosaurů, jací kdy byli nalezeni.

Komentáře ke knize
Darren Naish

Darren Naish je britský vertebrátní paleontolog a vědecký publicista. Vystudoval geologii na Univerzitě v Southamptonu a později studoval pod vedením britského paleontologa Davida Martilla z Univerzity v Portsmouthu, kde následně obdržel tituly M. Phil. a PhD. Je nejlépe známý svými studiemi na teropodní dinosaury i sauropodní dinosaury a ptakoještěry. V roce 2006 Naish založil weblog Tetrapod Zoology, který popularizuje zoologii a paleontologii obratlovců u poučené veřejnosti. Publikoval také několik populárně naučných knih o životě v pravěku . Okrajově se zabývá také spekulativní paleontologií .

Cavan Scott

Britský spisovatel. Autor románů, televizních a komiksových scénářů, článků a rozhlasových pořadů. Redaktor a producent.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Lidé také hledají

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu