Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Píseň lásky

Catherine Anderson

Ikar | 2003


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 350
Jazyky: česky
Překladatel: Martina Káňová
Vydání: 1
ISBN: 80-249-0265-6
Vydáno v: Praha
Vystaveno: út 16. listopadu 2021 10:04
Číslo položky: 243641

Oregon, 1890

Alex Montgomery s hrůzou zjišťuje, že jeho mladší bratr zneužil prostou bezbrannou dívku. Sžíraný pocitem viny souhlasí, že zachrání rodinnou čest – ožení se a vychová bratrovo dítě. Netuší, že formální svazek s půvabnou němou Annie od základu změní jeho život.

Annie Trimblová je všemi v okolí včetně své rodiny považována za bláznivou. Rodiče ji drží stranou od lidí, ale dívka má aspoň tolik volnosti, že se může sama potulovat po lesích. Jenže jednoho dne má smůlu – narazí na Douglase Montgomeryho, který ji v opilosti znásilní…

Když Alex zjistí, co jeho bratr způsobil, je dost zděšen. Tím víc, když se po čase zjistí, že podlý čin nezůstal bez následků. Protože je přesvědčen, že sám je neplodný, rozhodne se dítě vychovat, a k tomu je ochoten převzít na čas i přívažek v podobě krásné, leč pomatené manželky. Svatba je naplánována a provedena tak rychle, že Annie teprve v okamžiku, kdy ji naloží do kočáru a odváží z domu, pochopí, že se něco děje a začíná se bránit. Ale to už jí není nic platné.

anotace: cervenaknihovna.com

Komentáře ke knize
Catherine Anderson

Narodila se v roce 1947 v USA. Její nejstarší vzpomínky jsou spojeny se zvuky psacího stroje, na němž její maminka psala své příběhy. Po vzoru své matky ) začala Catherine už v útlém dětství psát své vlastní povídky. Zpočátku si však nevěřila, že by mohla být spisovatelkou z povolání, a tak během svých studií a i krátce poté pomáhala svému manželu Sidovi s účetními knihami. Jenže po čase Catherine zjistila, že čísla nejsou smyslem jejího života, a tak sebrala odvahu a pustila se za nemalé podpory své matky a manžela do psaní. Její první publikovaná kniha byla samozřejmě romance. Tvorba Catherine čítá k dnešnímu dni více jak 25 románů, ať již historických, či ze současnosti. Hrdinové v jejích knihách se většinou vyrovnávají s nějakým tím handicapem a rovněž Catherine do svých knih často zakomponovává osudy zvířecích hrdinů. Romantic Times Magazine její romány charakterizoval jako dojemné, srdcehřejivé a oslavující ideál dokonalé lásky v nedokonalém světě. Její pozdější tvorba se zařadila mezi bestsellery a byla často nominována na různá ocenění v oblasti romantické literatury. Catherine žije se svým manželem v Oregonu, kde vlastní 160 akrů půdy. Mají dva dospělé syny a společnost jim dělají jejich tři psi.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více