Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Pekingský rozparovač

Peter May

Host | 2020


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 394
Jazyky: česky
Překladatel: Filip Drlík
Edice: Čínské thrillery 1x, 6. svazek ed. Li Jen a Margaret Campbellová 0x
ISBN: 9788027501403
Vydáno v: Brno
Vystaveno: čt 16. března 2023 13:32
Číslo položky: 519198

Šestý, závěrečný díl série čínských thrillerů

Říká si Pekingský rozparovač. Jeho oběti jsou mladé, krásné... a odporně zohavené. Veškerá pozornost se upírá na velitele pekingského policejního oddělení závažných trestných činů Li Jena. Jeho nadřízení, média i vyděšená veřejnost požadují jasné výsledky, a to nejlépe hned.

Americká patoložka Margaret Campbellová je přizvána, aby na těle jedné z obětí provedla pitvu. Její nález šokuje všechny, kdo na případu pracují. Krátce nato Li Jen obdrží několik osobních dopisů přímo od vraha a jeho život i kariéra se začínají nezadržitelně rozpadat. Pokud chce sám sebe a svou rodinu zachránit, musí co nejrychleji odhalit vrahovu identitu.

Komentáře ke knize
Peter May

Peter May je skotský novinář, scenárista a spisovatel. Byl redaktorem hlavních večerních pořadů britského televizního dramatu a televizním scenáristou. Později se začal věnovat spíše psaní románů. Žije ve Francii. Je autorem mnoha děl včetně několika seriálů. Mezi jeho nejvýznamnější díla patří např. série čínských thrillerů ; příběh je založen na chápání a porozumění zástupců dvou odlišných kultur – čínského komisaře Li Yana a americké soudní lékařky Margaret Campbellové. Další dílem je trilogie z ostrova Lewis, jejíž první díl s názvem Skála byl vydán již v roce 2009 . Za tento díl získal Peter May cenu Barry Award 2013 za nejlepší detektivní příběh roku. V roce 2012 vyšel druhý díl Muž z ostrova Lewis  a v lednu 2013 závěrečný díl Šachové figurky . V současnosti vychází seriál Akta Enzo, s detektivním námětem. Knihy Petera Maye dostávají postupně také svou audioknižní podobu. Doposud byla vydána celá Trilogie z ostrova Lewis, dva díly z čínských thrillerů Pán ohně a Čtvrtá oběť a také Výjimeční lidé a Kritik ze série Akta Enzo . V ČR se účastnil mimo jiné literárního festivalu Měsíc autorského čtení 2014, který pořádá brněnské nakladatelství a agentura Větrné mlýny. Tato agentura natočila pro Českou televizi cyklus „Skotská čítanka – Don’t worry – be Scottish“ - díl s Peterem Mayem režíroval Jiří Zykmund.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet