Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Pátý jezdec

James Patterson, Maxine Paetro

Alpress | 2007


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 359
Jazyky: česky
Překladatel: Ondřej Duha
Edice: Klokan 1217x, 5. svazek ed. Ženský vyšetřovací klub 8x
Vydání: 1
ISBN: 978-80-7362-384-5
Vydáno v: Frýdek-Místek
Poznámka: obálka Tomáš Řízek
Vystaveno: so 20. října 2018 11:04
Číslo položky: 41404

Hlavní hrdinka Lindsay Boxerová, vyšetřovatelka sanfranciské policie, je pozvána na oběd svou přítelkyní advokátkou Yuki a její šarmantní matkou. Té se udělá během odpoledne nevolno a je odvezena na pohotovost do městské nemocnice. Obě mladé ženy stráví noc u lůžka nemocné a zdá se, že vše bude v pořádku. Před propuštěním však pacientka nečekaně umírá. Lindsay se pouští do vyšetřování i s pomocí další přítelkyně, novinářky Cindy, která přijde s informací, že v nemocnici již delší dobu dochází k podezřelým úmrtím pacientů. Všechny ženy směřují své síly k jedinému cíli, dostat hromadného psychopatického vraha, který má na svědomí již desítky obětí. Dobře napsaný thriller se sympatickými hrdinkami nás spolehlivě udržuje v napětí až do poslední stránky.

Komentáře ke knize
James Patterson

James Patterson je americký spisovatel. Prodal více než 300 milionů výtisků svých knih. Studoval anglický jazyk na Manhattan College a Vanderbilt University v Nashville ve státě Tennessee. V současné době žije se svou ženou Susan a synem Jackem v Palm Beach County na Floridě. Píše thrillery, fantasy i knihy pro mládež. Napsal sérii knih s detektivem Alexem Crossem, z nichž dvě knihy byly zfilmovány v hlavní roli s Morganem Freemanem. Další řadou jsou příběhy Woman's Murder Club . Podle těchto románů vytvořila americká televizní stanice ABC seriál. Jedním z producentů je i James Patterson. Získal cenu Children's Choice Book Awards Author of the Year 2010. Nakladatelství Albatros vydalo fantasy Witch and Wizard – Čarodějka a Čaroděj, Maximum Ride.

Maxine Paetro

Americká novinářka a spisovatelka. Pracovala také v reklamním průmyslu. Autorka krimi románů a publikace se zaměřením na reklamu. Spoluautorka detektivních románů s Jamesem Pattersonem.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet