Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Oheň vášně

Susan Lewis

Ikar | 1999


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 350
Jazyky: česky
Překladatel: Ludmila Hanzlíková
Vydání: 1
ISBN: 80-7202-451-5
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Viera Fabianová
Vystaveno: čt 31. října 2019 16:42
Číslo položky: 75749

Hlavní postavou knihy je úspěšná televizní producentka Rhiannon, o kterou se uchází obchodník s diamanty Oliver a pomůže jí tak vyrovnat se z předchozího milostného zklamání. Rhiannon ale zjistí, že je Oliver vydírán mafií a dostane se do ohrožení života, z kterého ji zachrání jiný velmi bohatý muž. Typicky americký román (ve stylu mnoha TV amerických seriálů s pouze povrchně nahozenými postavami) plný peněz,intrik, exotiky a mnoha erotických scén.
Rhiannon Edwardesová je schopná a úspěšná producentka a nezávislá mladá žena. Pod sebevědomým zevnějškem se však skrývá nejistota. Hluboce jí otřásla zrada nejlepší přítelkyně, která jí těsně před svatbou přebrala muže. Když to vypadá, že konečně našla lásku jiného muže, osud jí přinese další ránu.

Komentáře ke knize
Susan Lewis

Anglická spisovatelka Susan Lewis se narodila v roce 1956 v Bristolu. V současnosti žije v Chelsea ve Velké Británii a věnuje se spisovatelské dráze. Náměty pro své romány čerpá převážně z televizního a filmového prostředí, neboť určitý čas pracovala jako asistentka produkce. Do světa literatury vstoupila svým prvním románem A Class Apart v roce 1988 a rázem získala široký okruh čtenářů. U

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet