Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Obsluha v restauracích a jídelnách : určeno pro obsluhující personál i pro školení a kursy

Petr Sommer

Práce | 1955


65 Kč

Stav:
Mírně opotřebená, slepená
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 124, [2]
Jazyky: česky
Edice: 7. svazek ed. Knižnice Svazu zaměstnanců státního obchodu 1x
Vydání: 1. vyd.
Vydáno v: Praha
Vystaveno: pá 5. dubna 2024 10:11
Číslo položky: 810976

Příručka pojednává o pracovních povinnostech obsluhujících zaměstnanců v restauracích a jídelnách. Kromě základních pravidel obsluhy obsahuje kapitoly o provozu, o technologii výroby jídel, o potravinách, charakteristice pokrmů a hygieně. Zvláštní pozornost je věnována významu společného stravování pro správnou výživu lidu.

Komentáře ke knize
Petr Sommer

Dr., autor publikace z oblasti gastronomie a společného stravování, působil v 50. letech 20. století.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat