Stav: |
Mírně opotřebená, slepená
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 124, [2] |
Jazyky: | česky |
Edice: | 7. svazek ed. Knižnice Svazu zaměstnanců státního obchodu 1x |
Vydání: | 1. vyd. |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | pá 5. dubna 2024 10:11 |
Číslo položky: | 810976 |
Příručka pojednává o pracovních povinnostech obsluhujících zaměstnanců v restauracích a jídelnách. Kromě základních pravidel obsluhy obsahuje kapitoly o provozu, o technologii výroby jídel, o potravinách, charakteristice pokrmů a hygieně. Zvláštní pozornost je věnována významu společného stravování pro správnou výživu lidu.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem