Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Nežádoucí účinek: smrt - přiznání bývalého ředitele velké farmaceutické splečnosti : [přiznání bývalého ředitele velké farmaceutické společnosti]

John Virapen

Slovart print | 2010

Kategorie:
Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 247
Jazyky: česky
Překladatel: Eva Musilová
ISBN: 978-80-8112-081-7 (brož.)
Vydáno v: Bratislava
Poznámka: obálka John Virapen
Vystaveno: so 29. ledna 2022 9:29
Číslo položky: 275160

Farmaceutický průmysl (v anglicky hovořících zemích nazývaný "Big Pharma") kontroluje mnohé stránky našeho života a vytváří ve světě "kult medicíny". Hrozná věc je, že intriky jsou hluboko zakořeněné v politice a projevují se ve lžích, skandálech a korupci. Mnoho lidí zodpovědných za kontrolu se v první řadě z aměřuje na peníze místo toho, aby měli na mysli zdraví a blaho svých zákazníků. Díky důmyslným marketingovým praktikám se však všechno zdá být v pořádku a každý se v boji o své zdraví snaží získat nejnovější léky.

Komentáře ke knize
John Virapen

John Virapen byl manažer v oblasti farmacie, ředitel švédské pobočky koncernu Eli Lilly. Na tuto kariéru posléze navázal kritikou farmaceutického průmyslu, který obviňuje z podplácení úřadů, ze zatajování existence účinnějších léků a dalších neetických praktik. Také zpochybňuje vhodnost očkování. Na toto téma přednáší a píše knihy. Kniha o nekalých praktikách farmaceutického průmyslu vyšla v ČR pod názvem "Nežádoucí účinek: Smrt" .

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet