Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.
Sleva 10 % při nákupu nad 499 Kč do pondělní půlnoci s kódem "kniznivysluzka"

Neviditelný muž ze Salemu

Christoffer Carlsson

Panteon | 2014


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 306
Jazyky: česky
Překladatel: Hana Švolbová
Edice: 1. svazek ed. Leo Junker 0x
ISBN: 978-80-87697-29-0
Vystaveno: pá 4. února 2022 13:40
Číslo položky: 277138

Nejlepší švédská detektivka roku 2013 a čerstvý finalista ceny Skleněný klíč pro nejlepší skandinávskou detektivku 2014. Třetí román Christoffera Carlssona. Léto končí a v jedné ubytovně pro stockholmské bezdomovce je nalezena zastřelená mladá žena. O tři patra výše světla policejních majáčků probudí policistu Leo Junkera. O téměř dvacet let dříve, během dospívání na stockholmském předměstí Salem, potkává mladý Leo dvě osoby, které v jeho životě zůstanou navždy: Johna a Julii Grimbergovy. John a Leo se spřátelí, mezi Leem a Julií vznikne něco víc. V pozadí však lze tušit ještě někoho, kdo všechno změní. Léto končí a na periferiích Stockholmu začíná pátrání po pachateli, jehož každý krok vede hlouběji do spletitého labyrintu vytvořeného někým, koho nelze chytit.
"Pokud toužíte po zchlazení uprostřed letních veder, našli jste správnou knihu." Tara Moshizi, ELLE "...je tak výjimečně dobrá, jak slibuje její pověst." Stig Larsson, deník Aftonbladet "Je to je velice silný a napínavý román, místy přímo bolestný." Katarina Gregersdotter, deník Folkbladet

Komentáře ke knize
Christoffer Carlsson

Christoffer Carlsson se narodil v roce 1986 ve švédském Halmstadu. Od roku 2005 žije ve Stockholmu, kde složil doktorát z kriminologie a vyučuje na Stockholmské univerzitě. Jeho debut Případ Vincent Franke vyšel v roce 2010. Tento „román noir“ se v tisku dočkal vynikajícího hodnocení a překladu do několika jazyků. Neméně úspěšný byl i jeho druhý román Den enögda kaninen . Svým třetím románem Den osynlige mannen från Salem získal autor nominaci v ceně „Nejlepší švédský krimiromán roku 2013“.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet