Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Neviditelný

C. D Payne

Jota | 2012


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná brožura
Počet stran: 283
Jazyky: česky
Překladatel: Richard Janda
Série: Beletrie
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 978-80-7217-913-8 (váz.)
Vydáno v: Brno
Poznámka: obálka Jiří Mičkal
Vystaveno: st 10. srpna 2022 14:20
Číslo položky: 379139

C. D. Payne tentokrát přináší lehce absurdní příběh chlapíka á la Big Lebowski, sedmatřicetiletého klasického „losera“, který jednou čirou náhodou vysloví jakousi kouzelnou formuli a stane se neviditelným. Tato nová schopnost je pro něj velmi přínosná, přinejmenším na počátku příběhu. Může si například obstarat peníze menší krádeží v bance, špehovat manželku, která se s ním rozvádí apod. A co s takovou schopností, když přestává být tajemstvím?

Axel Weston je nezaměstnaný, v rozvodovém řízení a finančně na dně. Potřebuje nějaký rychlý zázrak, který by ho zachránil. Pak mu nečekaně svitne naděje v podobě kouzelné schopnosti. Když však Axel začne svoji nově nabytou sílu používat, zjistí, že neviditelnost může být požehnáním stejně jako prokletím, zejména když jeho tajemství začnou objevovat další lidé. Poznejte muže, jenž nevrhá stín a jehož život prochází překvapivými a mnohdy veselými zvraty. Bavte se bohatým a žoviálním příběhem o neviditelnosti, avšak neprozrazujte jeho překvapivý a poutavý konec.

Komentáře ke knize
C. D Payne

Humoristický spisovatel C. Douglas Payne se narodil v roce 1949 v Akronu , průmyslovém městě plném továren a vlezlé zimy. Přesto vyrostl v teplém ovzduší, obklopen láskou rodičů a tří sester. Po studiu na Akronské střední škole se zapsal na Harvard College, kde jeho hlavním oborem byla evropská historie. Absoloval ji v roce 1971 a odebral se studovat život, což činil mimo jiné jako sázeč, redaktor, fotograf, reklamní agent, grafik, výrobce nábytku a hraček, projektant a stavitel přinejmenším jednoho domu, svého vlastniho. Momentálně sní o profesi ambulantního hráče na akordeon, o němž věří, že bude nástrojem jednadvacátého století. Psaní pro něj nikdy nebyl problém , horší bylo přimět někoho, aby mu za ně platil. Po skvělém úspěchu prvotiny románu Mládí v hajzlu, je tento problém dokonale vyřešen. V současné době žije C. D. Payne se svou manželkou ve městě Sonoma County, severně od San Franciska.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu