Antikvariát Avion

1. máje 59/5 Liberec

Názvy a popisy jídel česky, italsky, anglicky, německy, francouzsky

Jana Frolíková

Merkur | 1993


140Kč 130

Stav:
Velmi dobrý
Vazba: Pevná
Počet stran: 379
Kategorie: Kuchařky, Slovníky, Encyklopedie a Učebnice
Vydání: 3., přeprac. vyd
ISBN: 80-7032-985-8 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 7. ledna 2021 11:40
Dostupnost: Skladem

Tato kniha není na naší prodejně. Před vyzvednutím je třeba si ji objednat.

Lexikon popisů jídel české kuchyně se stručnou charakteristikou, informacemi o přípravě a použitých základních surovinách. Nejprve uvedeno v jazyce českém, potom v překladech do italštiny, němčiny, angličtiny a francouzského jazyka. příručka slouží jako pomoc při sestavování cizojazyčných jídelních lístků, aby texty byly gramaticky správné

Poštovné zdarma

již od 599 Kč!

Ekologické balení

baleno s láskou!

Tisíce knih skladem

a každý den další!