Stav: |
Dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 379 |
Jazyky: | česky , německy , anglicky , francouzsky , italsky |
Vydání: | 3., přeprac. vyd. |
ISBN: | 9788070329856 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | út 15. srpna 2023 10:38 |
Číslo položky: | 613345 |
Lexikon popisů jídel české kuchyně se stručnou charakteristikou, informacemi o přípravě a použitých základních surovinách. Nejprve uvedeno v jazyce českém, potom v překladech do italštiny, němčiny, angličtiny a francouzského jazyka. příručka slouží jako pomoc při sestavování cizojazyčných jídelních lístků, aby texty byly gramaticky správné
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem