Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny

Milada Benešová

A. Neubert | 1946


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 311
Jazyky: česky
Vydáno v: Praha
Vystaveno: st 9. října 2019 13:43
Číslo položky: 73595

K užitku českých hospodyněk sebrala a sestavila Milada Benešová: Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce a zeleniny.

Zavařeniny v cukru, bez cukru, ve víně, octu, medu, lihovinách, v hořčici. Příprava marmelád, rosolů, kompotů, zmrzlin, sýrů, vín, nápojů, šťáv, trestí, octů, povidel, jakož i kondisování, sklizeň,uschování zasílání a sušení ovoce.
Konservování, používání, nakládání a sušení zelenin, hub a jiných plodin zahradních i polních.

Osmé vydání na základech moderních a s použitím nejnovějších zkušeností zpracovala Mařka Kašparová.
Obsahuje na 1200 předpisů. S četnými vyobrazeními.

Edice: Knihovna českých hospodyněk a dívek, 11. svazek.

Komentáře ke knize
Milada Benešová

Česká hospodyně a dobrá kuchařka, autorka několika knih o vaření z konce 19. století. Mezi tehdejšími hospodyňkami byla velmi oblíbená; její kuchařky vycházely v mnoha vydáních, v roce 1928 došlo již k desátému vydání.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více