Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Můj devátý dotek

Mirka Šimková

Economicus | 2013


99 Kč 45 Kč

Stav:
Dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 292
Jazyky: česky
ISBN: 978-80-905214-4-5
Vystaveno: út 14. února 2023 10:32
Číslo položky: 497885

Autentický, ryzí deník plný obrovského množství emocí. Diny, matka čtyř dětí, ztrácí svoji druhou polovičku, svého manžela, přítele, své druhé já. V jedinou chvíli, v jediný okamžik osud zasáhl a při nezaviněné autonehodě jí sebral muže. Na bedrech jí nechal velký dům se zahradou, zvířaty a kopu starostí. Deník Mirky Šimkové nám popisuje období dvou let probíhajících poté. Den po dni nám přibližuje události, myšlenky a pocity ženy, která i přes nepřízeň osudu jde za svou touhou žít dál a milovat, odráží se ze samého dna emocionální prázdnoty a nachází v sobě sílu věřit v život sám.

Kniha, která Vás změní. Naleznete ve svém nitru to, co nám lidem dává opravdový pocit štěstí a jistoty. A lidem, které máte ve svém srdci, budete častěji říkat: MÁM TĚ RÁD.

Ten, kdo nečetl, úplně nepochopí.

Komentáře ke knize
Mirka Šimková

Narodila se v Plzni. Vystudovala gymnázium v Ostrově nad Ohří. Krátce po ukončení školy se provdala a v roce 1994 se jí narodila dcera Zuzana. Z Karlových Varů, kde žila skoro dvě desetiletí, se vrátila na Plzeňsko, rozvedla se a znovu provdala. V manželství s Milošem se narodily tři děti krátce po sobě, dva kluci, David a Kája a dcera Klárka. Klárčina nemoc, spinální atrofie, odstartovala před více jak pěti lety psaní blogu, kde se Mirka vypisovala z pocitů a všedních radostí i starostí rodiny, která se smiřuje s postižením jednoho z dětí. Klárčin blog byl velmi čtený a po autonehodě Mirčina manžela se stal i internetovým deníkem, který pomáhal nejen autorce, ale i dalším lidem s podobným osudem Mirka Šimková jednu dobu provozovala knihkupectví, v současnosti se věnuje aktivitám pro občanské sdružení Plzeňská zastávka, které se zabývá pomocí pozůstalým.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet