Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Mstitel

Catherine Anderson

Ikar | 2002


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 318
Jazyky: česky
Překladatel: Danuše Pavelčíková
Edice: 1. svazek ed. Rodina Keegan-Paxton 2x
Vydání: 1
ISBN: 80-7202-979-7
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Viera Fabianová
Vystaveno: po 27. května 2019 13:21
Číslo položky: 62932

Caitlin O’Shannesy přežila dvacet let, kdy jí otec alkoholik, dělal ze života peklo. Po jeho smrti silná a odvážná Caitlin dědí ranč v Coloradu, pociťuje oddanost k bratrovi a stálou nedůvěru k mužům, když tu se na scéně objevuje protivník. Ace Keegan, muž cti, se vrací do městečka Bezejmenné s úmyslem pomstít vraždu svého nevlastního otce. Když svým plánovaným činem pošpiní dobré jméno dcery mrtvého nepřítele, rozhodne se, že dívka nebyla součástí jeho pomsty a napravi to svatbou s Caitlin. Ani tajná bolest a nejistota nemohou přemoci hrdého ducha ženy, kterou mylně nazývají Keeganova děvka. Ace se rozhodne, že trpělivě bude probouzet city, které má jeho Caitlin ve svém zkoušeném srdci, až se rozhoří silou lásky. Much A1
Příběh, který by se mohl nazývat Vyléčena láskou, se odehrává daleko na Divokém Západě, v městečku, kde vládne bezpráví a kam si přichází Mstitel vyrovnat účty.

Komentáře ke knize
Catherine Anderson

Narodila se v roce 1947 v USA. Její nejstarší vzpomínky jsou spojeny se zvuky psacího stroje, na němž její maminka psala své příběhy. Po vzoru své matky ) začala Catherine už v útlém dětství psát své vlastní povídky. Zpočátku si však nevěřila, že by mohla být spisovatelkou z povolání, a tak během svých studií a i krátce poté pomáhala svému manželu Sidovi s účetními knihami. Jenže po čase Catherine zjistila, že čísla nejsou smyslem jejího života, a tak sebrala odvahu a pustila se za nemalé podpory své matky a manžela do psaní. Její první publikovaná kniha byla samozřejmě romance. Tvorba Catherine čítá k dnešnímu dni více jak 25 románů, ať již historických, či ze současnosti. Hrdinové v jejích knihách se většinou vyrovnávají s nějakým tím handicapem a rovněž Catherine do svých knih často zakomponovává osudy zvířecích hrdinů. Romantic Times Magazine její romány charakterizoval jako dojemné, srdcehřejivé a oslavující ideál dokonalé lásky v nedokonalém světě. Její pozdější tvorba se zařadila mezi bestsellery a byla často nominována na různá ocenění v oblasti romantické literatury. Catherine žije se svým manželem v Oregonu, kde vlastní 160 akrů půdy. Mají dva dospělé syny a společnost jim dělají jejich tři psi.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat