Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Mrtví neznají klid - 26 slavných autorů píše jeden příběh

Jeff Abbott

Mladá fronta | 2012


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 302
Jazyky: česky
Editor: Andrew F Gulli, Lamia Gulli
Překladatel: Jiří Balek
Vydání: 1. vyd.
ISBN: 9788020425560
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Michal Chodanič
Vystaveno: út 13. září 2022 15:47
Číslo položky: 399578

Před deseti roky byla popravena vražedkyně. Rosemary Thomasová brutálně zavraždila svého manžela Christophera, jeho těla nacpala do „železné panny“ a tu odeslala do Muzea německých dějin v Berlíně. V případu byla jedinou podezřelou, nicméně pochybnosti o její vině zůstaly… Na desáté výročí její popravy je naplánována smuteční slavnost pro všechny její přátele, přesně tak, jak si to Rosemary přála. Je to příležitost, jak po tolika letech odhalit skutečného vraha a objasnit všechny události, které tragédii předcházely.

26 slavných autorů píše jeden příběh...Jeff Abbott – Sandra Brownová – Thomas Cook – Jeffery Deaver – Peter James – Raymond Khoury – Jeff Lindsay – Kathy Reichsová – Marcia Talleyová a mnoho dalších. S předmluvou Davida Baldacciho.

Komentáře ke knize
Jeff Abbott

Americky suspenzívny romanopisec. Ma diplom z anglickej historie z RICE Univercity. zije v texase Jeff Abbott se narodil v r.1963 jako 5. generace Texasanů, získal bakalářský titul z historie a angličtiny na Rice University v Houstonu. Pracoval v reklamní agentuře, nyní je spisovatelem na plný úvazek a žije se ženou a dvěma syny v Austinu v Texasu. Jako spisovatel začínal psát původně klasické detektivky, později přešel na thrilery.Jeho romány a povídky byly několikrát nominovány na různé literární ceny. Zaměřuje se na příběhy obyčejných lidí, kteří se nečekaně octnou v nebezpečí a bojují o návrat do normálního života, na jejich způsob myšlení . Jeho práce vyšly i mimo USA, především v anglicky mluvících zemích, ale i v překladech do zhruba 20 jazyků .

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze
Lidé také hledají

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet