Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Moje velká tlustá zombí ryba : Žij a nech plavat

Mo O'Hara

Fragment | 2018


139 Kč 89 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem na prodejně
Vazba: Pevná
Počet stran: 218
Jazyky: česky
Ilustrátor: Marek Jagucki
Překladatel: Alice Chocholoušková
Edice: 5. svazek ed. Moje velká tlustá zombí ryba 3x
Vystaveno: po 24. ledna 2022 13:12
Číslo položky: 272590

Frenký, velká tlustá zombí ryba, jediná svého druhu, plave jako o život! Jestli se chceš válet smíchy, pusť se do čtení!
Tom vezme Frenkýho do vodního světa plného akvárií s živočichy ze všech koutů světa. Vypořádá se Frenký s upířím kotětem, žraloky a hladovou chobotnicí s paranormálními schopnostmi? Ve druhém příběhu se Frenký nachomýtne k natáčení pořadu „Můj mazlíček má talent“. Neznámý zloděj připravil všechna zvířata o jejich mimořádné schopnosti, proto ho někdo musí najít a zastavit. Stane se tím odvážným hrdinou Frenký?

Komentáře ke knize
Mo O'Hara

Původně z Ameriky, ale přestěhovala se, protože chtěla žít v zahraničí, ale nemluvit cizími jazyky. Po krátké a neúspěšné práci jako servírka v "Tower of London" - Londýnském Toweru si našla práci jako herečka v "Edinburgh" a "London comedy festivals" - Edinburgh a Londýnských komediálních festivalech. Potom dostala práci, kdy cestovala po Spojeném Království jako vypravěčka příběhů a tehdy zjistila, že hraní a vyprávění jejích vlastních příběhů, které napsala, se dětem líbily, a tak začala psát pro děti. Mo a její starší bratr jednou přivedli jejich zlatou rybičku z na pokraji smrti zpět k životu!

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více