Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Moje velká tlustá zombí ryba : Rybosaurus útočí

Mo O'Hara

2018


139 Kč 119 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem na prodejně
Vazba: Pevná
Počet stran: 214
Jazyky: česky
Ilustrátor: Marek Jagucki
Překladatel: Alice Chocholoušková
Edice: 6. svazek ed. Moje velká tlustá zombí ryba 3x
Vystaveno: po 24. ledna 2022 13:10
Číslo položky: 272587

Frenký, velká tlustá zombí ryba, dostane pořádnou lekci z rybí prehistorie! Jestli se chceš válet smíchy, pusť se do čtení!
Na hradě Frenký ještě nikdy nebyl. Výlet s Tomem na akci středověký den se proto jeví jako zajímavé zpestření. Jenže pak se objeví tajemný rytíř a začne jít do tuhého. Dokáže mu Frenký v turnaji vzdorovat a zastavit ho? Ve druhém příběhu objeví paleontologové pod hřištěm školy zkamenělou prarybu. Vědkyně, která nález zkoumá, je ale nějaká divná. Neskrývá náhodou děsivé tajemství?

Komentáře ke knize
Mo O'Hara

Původně z Ameriky, ale přestěhovala se, protože chtěla žít v zahraničí, ale nemluvit cizími jazyky. Po krátké a neúspěšné práci jako servírka v "Tower of London" - Londýnském Toweru si našla práci jako herečka v "Edinburgh" a "London comedy festivals" - Edinburgh a Londýnských komediálních festivalech. Potom dostala práci, kdy cestovala po Spojeném Království jako vypravěčka příběhů a tehdy zjistila, že hraní a vyprávění jejích vlastních příběhů, které napsala, se dětem líbily, a tak začala psát pro děti. Mo a její starší bratr jednou přivedli jejich zlatou rybičku z na pokraji smrti zpět k životu!

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více