Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Mayday

Nelson DeMille, Thomas Block

Alpress | 2000


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 382
Jazyky: česky
Edice: Klokan 1245x
Vydání: Vyd. 2
ISBN: 80-7218-381-8 (brož.)
Vydáno v: Frýdek-Místek
Vystaveno: pá 24. února 2023 10:48
Číslo položky: 505544

Napínavý katastrofický příběh nadzvukového letadla. Při letu 52 ze San Fraciska do Tokia je nadzvukový dopravní letoun Straton 797 ve výšce dvanácti mil nad hladinou Tichého oceánu zasažen zbloudilou raketou. Hrůzné momenty na palubě rázem od základů mění životy těch, kdo do letadla nic netušíc nastoupili. Piloti na místě zahynou. Jediní tři zdraví lidé na palubě musí v boji s přírodními živly i s nepřáteli z vlastních řad dokázat takřka nemožné: bezpečně přistát.

Komentáře ke knize
Nelson DeMille

Nelson Richard DeMille se narodil v New Yorku. V dětství se rodina přestěhovala na Long Island. Tři roky studoval na Hofstra University, poté vstoupil do armády a byl přijat do důstojnické školy. Stal se poručíkem americké armády a zúčastnil se bojů ve Vietnamu jako velitel pěchotní čety 1. divize kavalerie. Byl vyznamenán Leteckou medailí, Bronzovou hvězdou a Vietnamským křížem za statečnost. Po návratu do Spojených států znovu nastoupil na Hofstra University a dosáhl univerzitního titulu v oboru politických věd a historie. Jeho rané knihy jsou detektivky z prostředí New Yorku. Jeho prvním velkým románem byl titul By the Rivers of Babylon . Je členem amerického Cechu autorů, organizace Mystery Writers of America a americké Menzy. Je držitelem tří čestných doktorátů: doktor humanitních věd z Hofstra University, doktor literatury z Long Island University a doktor humanitních věd z Dowling College. Kniha Zlín připravuje vydání těchto deMillových knih: Plum Island , The Lion\'s Game , Night Fall , Wild Fire a The Lion .

Thomas Block

Thomas Harris Block pracoval déle než 25 let v předních amerických leteckých společnostech jako profesionální pilot. Za svůj život se obeznámil s nejrůznějšími typy letounů. V mládí začínal u kluzáků, přešel na lehká jednomotorová letadla, obsluhoval i balony. Jako zkušený kapitán pilotoval velká trysková a dopravní letadla. Z leteckého prostředí si také vybírá náměty pro svou tvorbu. Píše romány, publikuje rovněž v novinách a časopisech. V současné době žije v Kalifornii.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více