Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Liga spravedlnosti : Vyhlazovací stroje : Kniha první - Vyhlazovací stroje

Bryan Hitch

Crew | 2018

Kategorie:

199 Kč 119 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem na prodejně
Část souboru: KOMPLET Liga spravedlnosti Kniha I. - VI. Vyhlazovací stroje + Epidemie + Bezčasí + Nekonečno + Dědictví + Lid versus Liga spravedlnosti - Dan Abnett, Tom DeFalco, Shea Fontana, Christopher J Priest (2018, Crew)
Vazba: Brožovaná
Počet stran: s.
Jazyky: česky
Ilustrátor: Tony S Daniel, Jesús Merino
Překladatel: Ľudovít Plata
Edice: Světové komiksy česky 200x, 1. svazek ed. Liga spravedlnosti 6x, Znovuzrození hrdinů DC 48x
Vydání: Světové komiksy česky
ISBN: 978-80-7449-626-4
Náklad: 200 ks
Vystaveno: út 3. května 2022 9:41
Číslo položky: 325720

Jsou to největší hrdinové, jaké kdy svět poznal. Jenže největší z nich je pryč. Superman padl. Muž z oceli zemřel při obraně svého adoptivného domova. Zůstali tu zbylí členové Ligy spravedlnosti, kteří teď musí bojovat bez něj - a také tu zůstal starší, moudřejší Superman ze zmizelého vesmíru, aby po něm převzal jeho úděl. Jenže pro Batmana, Wonder Woman a další členy Ligy spravedlnosti je tenhle nový Superman cizincem. Stejně jako Jessica Cruzová a Simon Baz - nováčkové ve sboru Green Lanternů, které tu Hal Jordan nechal, aby bránili planetu v jeho nepřítomnosti - se bude muset nejdříve osvědčit. A raději by to měl udělat rychle. Blíží se totiž hrozba božských rozměrů, s jakou dosud Liga ještě nikdy nebojovala. Probouzejí se obří ničivé stroje, které dokážou přetvořit zemský povrch a proměnit lidi v živoucí zbraně. Jsou to vyhlazovací stroje. A Liga spravedlnosti bude potřebovat všechny své členy, aby je vypnula. Na knize Liga spravedlnosti 1: Vyhlazovací stroje spojily své síly komiksové superhvězdy Bryan Hitch (Americká liga spravedlnosti) a Tony S. Daniel (Superman/Wonder Woman), aby zahájily novou odvážnou éru v dějinách nejúžasnějšího komiksového týmu superhrdinů. Obsahuje samostatný sešit Liga spravedlnosti: Znovuzrození a sešity Liga spravedlnosti č 1-5.

Komentáře ke knize
Bryan Hitch

Zatímco scenáristé většinou pocházejí z Anglie, tak kreslíři mají ve zvyku rodit se v cizokrajnějších lokacích. Bryan Hitch je ovšem výjimka – je to kreslíř pokřtěný Temží. Největší inspirací jeho tvorby byl klasik z X-Menů a Avengers, Alan Davis, ovšem Hitch jeho styl dobrousil do dokonalosti. Jeho kresby ze všeho nejvíc připomínají záběry z širokoúhlých filmů, rozmáchlé a plné detailů. Hitch se specializuje na monumentální akční superhrdinské týmovky. Obvykle ve spolupráci s Markem Millarem. S tím se sešel u legendární řady The Authority, aby pak společně rozjeli své nejslavnější dílo, Ultimates. V současnosti – opět s Markem Millarem – pracuje na Fantastic Four a oba si to neskutečně užívají. Kromě toho ovšem vypomohl i v rodné vlasti a pro znovuvzkříšený seriál Doctor Who se spolupodílel na návrhu Tardisu.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet