Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Lék na život

Michael Palmer

Aktuell | 1999


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 336
Jazyky: česky
Překladatel: Petra Klůfová
ISBN: 80-88915-13-9
Vydáno v: Bratislava
Vystaveno: st 29. března 2023 10:38
Číslo položky: 527037

Doktor Brian Holbrook byl profesionální fotbalista, ale jeho hvězdnou kariéru ukončilo vážné zranění kolene. Tyto problémy ho donutily brát léky proti bolesti, na které si později vytvořil závislost. Tímto přišel o licenci lékaře a také o svoji rodinu.
Brian dostává svoji druhou šanci, kdy mu je vrácena licence, za ne zrovna snadných podmínek, a začne pracovat ve vyhlášeném kardiocentru bostonské nemocnice White Memorial. V této nemocnici, mimo jiné, probíhá výzkum a testování léku Vasclearu, který by měl představovat revoluci ohledně léčby srdečních onemocnění, jež v Americe představují hlavní příčinu úmrtí.
Brianův otec, Jack, trpí velmi vážnou srdeční chorobou. Brianovi se podaří zařadit otce do testování léku, ale Jackovi lék nepomůže a zemře. Brian se domníval, že jeho otec patří mezi to malé procento pacientů, jimž lék nepomůže.
Zvláštní okolnosti ho však donutí více prostudovat testování tohoto léku. V tom se mu však snaží někdo zabránit a Brian začne bojovat o svůj život s ruskou mafií.

Komentáře ke knize
Michael Palmer

Michael Stephen Palmer, M.D. , lékař a autor thrillerů z lékařského prostředí pracoval jako internista v nemocnicí Boston City a Massachusetts General, 20 let působil na plný uvazek na odděleních pohotovosti a věnoval se léčbě alhoholové a drogové závislosti. Byl dvakrát ženatý a dvakrát rozvedený, měl tři děti. Jeho knihy byly přeloženy do desítek jazyků.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více