Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Laboratorní praxe plamenové fotometrie : Pomůcka pro stud. odb. chem. škol

Josef Dvořák, Ivan Rubeška, Zdeněk Řezáč

Státní nakladatelství technické literatury | 1967


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 241
Jazyky: česky
Edice: 17. svazek ed. Moderní metody v chemické laboratoři 5x
Vydání: 1
Vydáno v: Praha
Vystaveno: út 30. května 2017 16:03
Číslo položky: 12208

Pomůcka pro studenty odborných chemicko-technologických škol.
Na podkladě teoretických poznatků o emisi a absorpci záření a o povaze plamene uvádějí autoři analytické postupy pro stanovení jednotlivých prvků a seznamují s používanými přistroji i s jejich obsluhou. Věnují pozornost přesnosti a citlivosti metod plamenové fotometrie, příčinám chybných výsledků a využití těchto metod v průmyslu a v různých odvětvích vědy a techniky.

Komentáře ke knize
Josef Dvořák

Josef Dvořák je český herec a divadelní ředitel. Vyrostl v Kadani, v letech 1965 až 1970 působil v Kladivadle v Ústí nad Labem, v letech 1972 až 1990 v divadle Semafor, od roku 1990 je ředitelem a protagonistou Divadelní společnosti Josefa Dvořáka. Nejdříve hrál s Jitkou Molavcovou a Jiřím Suchým, později vytvořil samostatnou skupinu. Ze stovek televizních rolí patří mezi nejznámější ty v seriálech: Nemocnice na kraji města, Rozpaky kuchaře Svatopluka, Byli jednou dva písaři, Arabela, Návštěvníci, Hospoda. Ve filmu hrál například v Jáchyme, hoď ho do stroje , Lvi salónů , Hřbitov pro cizince , Černí baroni . Proslul rolemi vodníků a obecně tvorbou pro děti. Společně s Jitkou Molavcovou, Pavlem Zedníčkem, Štěpánkou Haničincovou a dalšími herci vytvářel sérii pořadů Malý televizní kabaret . V televizi jej často můžeme vidět s Jitkou Molavcovou, která působí ve stejném divadle. Také propůjčil svůj hlas několika večerníčkům jako je např. Maxipes Fík, nebo Bob a Bobek. Jak bylo spočítáno, ke konci roku 2012 Josef Dvořák byl k slyšení celkem v 156 epizodách různých večerníčků.

Ivan Rubeška

Narozen 16. 6. 1931. RNDr., publikace z oboru spektrofotometrie.

Zdeněk Řezáč

Chemik, spoluautor publikací v oboru: Chemické rozbory nerostných surovin Laboratorní praxe plamenové fotometrie Flame photometry : laboratory practice

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat