Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 101 |
Jazyky: | česky |
Ilustrátor: | Vladimír Doležal, Jiří Winter-Neprakta |
ISBN: | 80-86136-09-4 |
Vydáno v: | České Budějovice |
Poznámka: | obálka Jiří Jabulka |
Vystaveno: | pá 24. března 2017 11:03 |
Číslo položky: | 7133 |
Kuřecí polévky, kuře se zeleninou, ovocem, kuřecí rolády, krajové a staročeské úpravy kuřete. Druhá specializovaná kuchařka (Kuře pokaždé jinak) doplní cca 30 titulů o přípravě jídel z drůbeže.
Jmenuji se Jaroslav Vašák . Mým koníčkem a zároveň povoláním je obor kuchař-číšník a sbírání gastronomických zajímavostí z celého světa, čemuž se věnuji od r. 1968 a mám titul Mistr kuchař . Moje sbírka je velice hodnotná, byla oceněna v pražském Klubu sběratelů kuriozit jako Pozoruhodná a Špičková, byla velice dobře hodnocena i na Střední hotelové škole v Praze i ve SOU v Klánovicích a zájem projevila i Guinessova kniha rekordů. Náplní sbírky je přes 5 000 stran textu z nejrůznějších oblastí gastronomie. Jaroslav Vašák zemřel 1. prosince 2019.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem