Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Kroniky Jakuba Vandrovce

Andrzej Pilipiuk

Laser | 2002


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Část souboru: Kroniky Jakuba Vandrovce, 1. - 7. díl : Kroniky Jakuba Vandrovce + Čaroděj Ivanov + Vezmi černou slepici + Záhada Kuby Rozparovače + Věšet každý může + Homo špiritusus + Jed - Andrzej Pilipiuk (2002, Laser)
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 248
Jazyky: česky
Edice: 61. svazek ed. Fantasy 222x, 1. svazek ed. Kroniky Jakuba Vandrovce 1x
Vydání: 1
ISBN: 80-7193-141-1
Vydáno v: Plzeň
Vystaveno: st 8. února 2023 16:47
Číslo položky: 494195

Příhody exorcisty-amatéra: "Máš problémy s duchy předků? Něco ti šramotí v domě? Soused je upír? Zajdi za Jakubem Vandrovcem, nejlepším exorcistou-samoukem z celé země! Sice žije v zapadlé vesnici na východě, živí se vlastní pálenkou a vypadá jako starý pytlák, ale nedej na zdání! Ještě se nevyskytl upír, mimozemšťan, vlkodlak nebo přízrak, se kterým by si neporadil nebojácný vymítač v gumákách." Jaroslaw Grzedowicz Povídky:Zabíječ; Z kuchařské knihy Jakuba Vandrovce; Na rybách; Horoskop 2003; Hlavice; Hochštapler; Kontrola; Vzpoura vepřů; Čip; Hotel U loupežníka; Z archívu Y; Tajemství vody; Pohádečka pro vnoučka; Proti prvnímu přikázání.

Komentáře ke knize
Andrzej Pilipiuk

Andrzej Pilipiuk je polský spisovatel fantasy, zejména humorné. Původním povoláním je archeolog. Žije v Krakově. Mezi jeho záliby patří archeologie a historie , z dalších oborů astronomie, fyzika, chemie , medicíny , geologie a informatika . Do žánru vstoupil povídkou Hiena v časopise Fenix. Jde o vůbec první publikovanou příhodu věčně opilého exorcisty Jakuba Vandrovce, celý cyklus pak vyšel dnes už v devíti knihách . Nejde o jediný autorův cyklus, počátkem jeho druhé románové série byla úspěšná povídka Kuzynki , za kterou si poprvé a prozatím naposledy vysloužil Cenu Janusze Zajdla. Následně ji rozvedl do úvodního dílu trilogie Sestřenky, v níž se Pilipiukův drsný humor mísí s alchymií a informatikou. Čtrnáctiletý Pavel, hrdina trilogie Norweski dziennik : Ucieczka , Obce ścieżki a Północne wiatry , se místo očekávaných nudných prázdnin stane svědkem zabití agentů KGB a následně je odeslán do pochybného bezpečí za polárním kruhem, kde dojde i na setkání se ztřeštěným vnukem Jakuba Vandrovce. Nejrozsáhlejším Pilipiukovým dílem je románová série Oko Jelenia . Namísto plánovaných sedmi titulů se série uzavřela v šesti svazcích nazvaných Droga do Nidaros , Srebrna Łania z Visby , Drewniana Twierdza , Pan Wilków , Triumf lisa Reinicke a Sfera Armilarna . Na počátku cyklu se k zemi řítí roj meteorů a konec světa je otázkou pouhých minut. Nečekejte však příběh o hrdinné vesmírné výpravě, která má za úkol katastrofu odvrátit. Po několika letech přibyl i sedmý díl nazvaný Sowie zwierciadło . Pod pseudonymem Tomacz Olszakowski pokračuje v sérii dobrodružství pana Auťáka, k níž pr...

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více