Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Kroky ke slunci : román

Corban Addison

Fortuna Libri | 2012


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 376
Jazyky: česky
Překladatel: Irena Palová
Edice: Fortuna Litera 72x
Vydání: 1
ISBN: 978-80-7321-644-3
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Elizabeth Mihaltse
Vystaveno: po 31. prosince 2018 10:59
Číslo položky: 49238

„Během dvaceti let od vydání mého prvního románu mě o doporučení pro nakladatele požádalo mnoho autorů. Zatím jsem to vždy odmítl. Corban Addison však napsal román s nádherným příběhem a zároveň důležitým odkazem. Kroky ke slunci si zaslouží pozornost široké čtenářské veřejnosti!“
John Grisham
Když ničivá vlna tsunami zasáhne indické pobřeží, sestry Ahalja a Síta rázem přijdou o rodiče i o domov. Cestou do nedalekého kláštera, v němž doufají nalézt bezpečné útočiště, padnou do rukou bezcitným pasákům a ocitnou se v jednom z bombajských nevěstinců, kde je s nimi nakládáno jako s otrokyněmi.
Na opačném konci světa, ve Washingtonu, se právník Thomas Clarke vyrovnává s tím, že jej po smrti jejich malé dcerky opustila manželka. Posléze je nespravedlivě vyhozen z práce a odjíždí do Indie jako dobrovolník. V záchraně Ahalji a Síty nachází nový smysl života...

Neuvěřitelný příběh o pádu na dno bez vlastního přičinění, ale i příběh o síle víry v sebe sama, o naději, rodinných poutech a nezměrné lásce.


Komentáře ke knize
Corban Addison

Corban Addison má tituly z práva a inženýrství z University of Virginia a California Polytechnic State University, San Luis Obispo. Ve větu patnácti let začal experimentovat s psaním, zhruba ve stejné době se vyvinul zájem na mezinárodním cestování. Jeho ranými díly byly většinou eseje, úvahy a reportáže, ale jeho pravá láska byla fikce. Osm let hledal příběh s křídly. Nakonec ten příběh našel. V létě roku 2008, mu manželka vnukla myšlenku, že našel neodolatelný román o globálním obchodu s lidmi. Přes sílící kariéru a rodinu se pustil do cesty, která ho zavedla do Indie a Evropy a do chodeb moci ve Washingtonu DC. V roce se ponořil do světa novodobého otroctví, trávil čas s odborníky a aktivisty v oblasti a tajně šel do nevěstinců v Bombaji. Z této cesty, se narodily Kroky ke Slunci. Je to román, který spojuje tři velké Addisonova vášně - vyprávění, lidské práva a svět a jeho kultury, v příběhu, který poučuje a přitom baví. Addison je zastáncem mezinárodních příčin soudnictví, včetně zrušení novodobého otroctví, a je odhodlán k rozšíření této podpory prostřednictvím románu Kroky ke Slunci.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více