Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Kříže u cesty

Jeffery Deaver

Domino | 2009


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 454
Jazyky: česky
Překladatel: Jiří Kobělka
Edice: 2. svazek ed. Kathryn Danceová 9x
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 978-80-7303-492-4 (váz.)
Vydáno v: Ostrava
Poznámka: obálka Radek Urbiš
Vystaveno: po 5. prosince 2022 14:20
Číslo položky: 451612

Montereyský poloostrov zaplavil strach. U silnic se začaly objevovat kříže – nikoli ovšem jako pomníčky obětí nehod, ale jako zlověstné znamení z rukou vraha. Co kříž, to jeden člověk, který zemře velmi krutým způsobem jen proto, že vrahovi poskytl přístup k údajům o svém soukromí na internetovém blogu nebo na sociální webové síti.
Složitý případ skončí na stole Kathryn Danceové, agentky z Kalifornského úřadu vyšetřování a odbornice na kinezickou analýzu. Spolu s kolegy sleduje stopy k problémovému teenagerovi Travisi Brighamovi, který při autonehodě zabil dvě středoškolačky a vysloužil si za to ostrou kritiku na populárním blogu. Vše nasvědčuje tomu, že Travis připravuje krutou odplatu pro ty, kteří ho na internetu zostudili – a podle jeho názoru mu tím zničili život.
Kathryn Danceová a její tým čelí nejen Travisovi, který bravurně uniká díky počítačovým znalostem nabytým při hraní síťových online her, ale klacky pod nohy jim hází i místní politici, paranoidní rodiče a v neposlední míře i samotný blogger, který v závěru ohrozí nejen vyšetřování, ale i samotnou Danceovou…

Komentáře ke knize
Jeffery Deaver

Jeffery Deaver , je americký autor detektivních románů. Do češtiny jeho dílo překládají Jiří Kobělka, Zuzana Pernicová, Milada Suderová a Michal Švejda. Narodil se 6. května 1950 v Glen Ellyn v americkém státě Illinois. Otec byl reklamní textař, matka byla hospodyňka, má taky sestru Julie Reece Deaverovou, která píše romány pro mládež. Svou první knihu, která se skládala z dvou kapitol, napsal když mu bylo jedenáct. Nejdříve se živil jako folkový zpěvák a skladatel, hrál a zpíval po klubech v San Francisku a v Chicagu. Pak se přestěhoval do New Yorku a přihlásil se na práva. Když pracoval jako komerční právník na Wall Street, začal psát svůj první román. Je autorem třiceti dvou románů a tří sbírek povídek. Proslul se zejména knihami s ochrnutým kriminalistou Lincolnem Rhymem.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet