Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Krajem Smetany a Martinů : náměty pro cykloturistiku

Bohumil Půža

Granos Plus | 1996


79 Kč 45 Kč

Stav:
Dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 117
Jazyky: česky
ISBN: 80-902004-3-5 (brož.)
Vydáno v: Brno
Vystaveno: čt 13. ledna 2022 9:58
Číslo položky: 267662

Knížečka, která by měla motivovat k cestám nádherným krajem rozkládajícím se na severovýchodě českomoravské vysočiny v okolí měst Litomyšle a Poličky. Toto území je velmi úzce spjato nejen s osobnostmi velikánů české hudby, Bohuslavem Martinů a Bedřichem Smetanou, ale také se jmény našich známých spisovatelů, malířů, a grafiků, sochařů a básníků i dalších, více či méně známých postav historie, kultury i politiky naší vlasti.
Knížka obsahuje řadu různě náročných polodenních a jednodenních výletů s popisem trasy a navštívených míst. Ke každé trase je připojena mapka s vyznačením celé trasy výletu.

Komentáře ke knize
Bohumil Půža

Narodil se v Poličce, odborný asistent katedry sportovního managementu Fakulty řízení a informační technologie Vysoké školy pedagogické v Hradci Králové. Od roku 1975 působil jako středoškolský profesor tělesné výchovy a zeměpisu na Gymnaziu ve Vrchlabí. Od roku 1987 pracoval jako odborný asistent Katedry tělesné výchovy VŠP v Hradci Králové, zde při založení nové fakulty přešel na pracoviště kde se věnuje především managementu rekreačních sportů v přírodě s vazbou na další rozvoj cestovního ruchu v republice a regionu Východních Čech. Zdroj : Krajem Smetany a Martinů .)

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu