Stav: |
Velmi dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 159 |
Jazyky: | česky |
Ilustrátor: | Peter Cassidy |
Překladatel: | Jiří Stárek |
Edice: | Knihy Omega 477x |
ISBN: | 9788073908546 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | st 3. dubna 2024 14:12 |
Číslo položky: | 809773 |
Téměř každý z nás si jistě oblíbil rajská jablíčka, onu zářivě červenou zeleninu lahodné chuti a výrazného aroma, která hraje nezastupitelnou roli při přípravě mnoha vynikajících pokrmů. Tato kniha však nenabízí pouze nahodilý výčet stokrát viděných a vyzkoušených receptů – naleznete v ní totiž více než 75 receptů na skutečně originální rajčatové pokrmy, jež těží z charakteristické chuti této fantastické ingredience. Recepty jsou navíc proloženy zajímavými články, jež se týkají jak šlechtění či pěstování rajčat, tak jejich skladování či zpracování. Sáhněte proto i vy do Košíku plného rajčat a vytáhněte z něj recept, který nejlépe vyhoví vašim chuťovým preferencím!
Jenny Linford je profesionální kulinářská spisovatelka žijící v Londýně a členka Spolku kulinářských spisovatelů. Je na volné noze a specializuje se na londýnskou gastronomickou scénu. Vystudovala Univerzitu v Yorku. Napsala zatím 15 knih včetně Food Lovers' London, The London Cookbook a Great British Cheeses. Má široký záběr od článků o jídle pro různé noviny až po recenze restaurací pro Square Meal. Její kniha The Chef's Library vyšla v roce 2016 a zahrnuje oblíbené recepty z kuchařek od 70 nejlepších šéfkuchařů a oslavuje kuchařské knihy jakožto zdroj vědomostí a inspirace. Mnoho let je členkou Guild of Food Writers . Jakožto stálá odbornice na nezávislé potravinové obchody založila v roce 1994 cestovku Gastro-Soho Tours, která nabízí komentované vyjížďky po nejrůznější londýnských obchodech s potravinami. Nabízí též výlety na míru pro firmy jako Harbour and Jones a též spolupracuje s kulturními organizacemi.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem