Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Kondiční hry a cvičení v přírodě

Jiří Kirchner, Jan Hnízdil, Oto Louka

Grada | 2005


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 108
Jazyky: česky
Edice: Děti a sport 4x
Vydání: 1
ISBN: 80-247-0995-3
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Antonín Plicka
Vystaveno: pá 22. září 2017 9:30
Číslo položky: 17146

Kniha nabízí pestrý zásobník vyzkoušených her a cvičení v přírodě, které přispívají ke zlepšení kondice dětí, a tím i k udržení a rozvoji jejich zdatnosti. Je orientována pro děti od 8 let až po pubertu. Paleta těchto aktivit je využitelná při tréninkových soustředěních, na školách v přírodě, táborech, při hodinách TV a podobně. Nabídka aktivit je doplněna i aktivitami regeneračního typu a náměty některých každodenních rituálů, kterými můžeme zpříjemnit a zpestřit každý den kurzu či školy v přírodě.

Komentáře ke knize
Jiří Kirchner

Autor metodických a monografických publikací v oblasti psychologie sportu, zážitkové pedagogiky a hudební teorie a pedagogiky. Tvůrce úspěšných mezinárodních grantových projektů. Předseda redakční rady časopisu Journal of Outdoor Activities. Člen redakčního kruhu odborného časopisu pro zážitkovou pedagogiku Gymnasion. Tajemník České asociace psychologů sportu a člen International Committee for Adventure Therapy. V oblasti univerzitního vzdělávání působil na Univerzitě Karlově v Praze, Univerzitě J. E. Purkyně v Ústí nad Labem a naposledy na Pacific Institute for Sport Excellence, Centre for Sport & Exercise Education, Camosun College, BC, Kanada, se kterou stále externě spolupracuje. Jeho profesní a výzkumná orientace se týká především vývoje a aplikace kurikulí v oblasti Environmental Fitness a Experiential Education. Profesně se orientuje na problematiku psychologie sportu a odolnosti, dobrodružné sporty , dobrodružnou terapii a zážitkovou pedagogiku. Je autorem či spoluautorem mnoha metodických publikací.

Jan Hnízdil

Narozen 19. 3. 1971. Sportovní vědec a vysokoškolský pedagog v oboru tělesné výchovy a sportu, zabývá se antropomotorikou, sporty v přírodě, plaváním a skalním lezením.

Oto Louka

Narozen 1956. PaedDr., vysokoškolský pedagog tělesné výchovy, vyučuje snowboarding, lyžování a horolezectví.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet