Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Kdo jsi : Tatínkova holčička , Druhá šance

Mary Higgins Clark

Reader's Digest Výběr | 2006


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 389
Jazyky: česky
Překladatel: Barbora Punge Puchalská, Lenka Libosvárská
Vydání: 2
ISBN: 80-86880-31-1
Vydáno v: Praha
Vystaveno: po 4. listopadu 2019 8:28
Číslo položky: 75938

Kdo jsi
Na zahradě domu Emily Grahamové jsou nalezeny mrtvoly dvou mladých žen zavražděných s odstupem celého století. Při pátrání po souvislostech mezi oběma zločiny se brzy ocitá ve smrtelném nebezpečí i samotná Emily.

Tatínkova holčička
Novinářka Ellie Cavanaughová jako sedmiletá objevila tělo své zavražděné sestry Andrey. Když má být po třiadvaceti letech propuštěn z vězení Andrein vrah, dostává Ellie příležitost zjistit pravdu a vypořádat se s minulostí.

Druhá šance
Charismatický šéf vlivné společnosti zmizí beze stopy. Je to podvodník, který záměrně vyklidil pole před tím , než vyšla najevo pravda o novém přípravku na léčbu rakoviny, nebo hrdina, který se stal obětí spiknutí?

Komentáře ke knize
Mary Higgins Clark

Mary Higgins Clark byla americká spisovatelka irského původu, autorka detektivních románů. Její kniha „Kam se poděly děti“ je podle Mystery Writers of America zařazena mezi 100 nejlepších detektivních románů všech dob. Spisovatelkou je také její dcera Carol Higgins Clark – některé knihy napsaly společně. Řada jejich knih byla zfilmována. Narodila se na Štědrý den roku 1927. Její otec byl irský přistěhovalec a její matka Američanka irského původu. Před svatbou pracovala jako sekretářka nebo letuška Pan American Airlines, zúčastnila se i posledního letu této společnosti do Československa před uzavřením železné opony. Dne 26. prosince 1949 se provdala za Warrena Clarka. V manželství se jim narodilo pět dětí. Po svatbě začala psát povídky, její první příběh koupil časopis Extension Magazine až po šesti letech a čtyřiceti odmítnutích. Po smrti svého manžela v roce 1964 začala studovat filozofii a přivydělávala si psaním rozhlasových scénářů. V roce 1968 vydala první román „Aspire to the Heavens“, který byl životopisem George Washingtona, v roce 1975 první detektivku „Where Are the Children?“ a v následujících letech řadu dalších detektivních románů. V roce 1987 se stala prezidentkou Americké asociace detektivních autorů a mnoho let zasedala v jejím předsednictvu. V roce 2002 vydala svou autobiografii „Kitchen Privileges“, napsala také knihu pro děti „The Magical Christmas Horse“ . Její knihy byly bestsellery, získaly řadu ocenění a byly přeloženy do mnoha jazyků. Zemřela na Floridě v 92 letech v roce 2020.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více