Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Každý má svou lajnu : o florbalu, prvních láskách a ceně vítězství

Petra Dvořáková

Host | 2017


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 140
Jazyky: česky
Vydání: První vydání
ISBN: 9788075770301
Vydáno v: Brno
Vystaveno: pá 21. dubna 2023 17:16
Číslo položky: 541873

O florbalu, prvních láskách a ceně vítězství.
Sourozence Adama a Kateřinu pojí s ostatními nejen život na malém městě, společná škola a přátelství, ale především florbal. Trénují několikrát týdně a doufají ve vítězství v krajském poháru. Sportovní úspěch však zdaleka není jejich jedinou starostí. Doma to houstne, rodiče se hádají a Richardova parta volí stále drsnější praktiky. Stane se Eliška Adamovou holkou, nebo jen pomáhá Richardovým gorilám v jejich neférovém jednání? Může Richardův otec koupit jeho týmu výhru? V čem všem má prsty malá Váva? A kdo dá vítězný gól?
 Zahrajte si s nimi florbal a zažijete mnohem víc než jedno florbalové vítězství.
 Pro náctileté holky a kluky, kteří mají rádi florbal.
-----
I když vždycky říkám, že každý má svou lajnu a na ní stojí sám za sebe, nikdy byste nedali gól, kdybyste nedostali tu správnou přihrávku. Kdyby kolem vás nebyl tým, který vám pošle míček a dá vám tak šanci.
 
Ne každý gól znamená výhru. Ne všechno je takové, jak se na první pohled jeví.
 
Petra Dvořáková (nar. 1977) je spisovatelka a scenáristka. Napsala několik knih pro dospělé i dětské čtenáře (Julie mezi slovy, Flouk a Líla, Proměněné sny, Sítě), za které získala různé literární ceny (Magnesia Litera, Zlatá stuha). Pro Českou televizi připravuje scénáře k pořadům pro děti a mládež, například k Planetě Yó. Pro Český rozhlas napsala rozhlasové cykly Hajaja. Florbal miluje, občas ho sama hraje a ve volném čase chodí fandit svým dvěma synům, kteří jsou registrovanými hráči.
 

Komentáře ke knize
Petra Dvořáková

Petra Dvořáková je česká spisovatelka a scenáristka. Vystudovala střední zdravotnickou školu a pracovala jako zdravotní sestra. Dálkově poté vystudovala filozofii na Filozofické fakultě Masarykovy univerzity. V mládí trpěla anorexií, o čemž napsala autobiografickou knihu Já jsem hlad. Spolupracuje s Českou televizí, píše např. scénáře k dětskému pořadu Planeta YÓ. Žila v Lavičkách u Velkého Meziříčí, nyní bydlí ve Znojmě, má syny Dominika a Vítka.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více