Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Kameny od A do Z - podrobný průvodce světem léčivých krystalů

Judy Hall

Metafora | 2006


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Část souboru: Kameny od A do Z : podrobný průvodce světem léčivých krystalů - Judy Hall (Metafora)
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 399
Jazyky: česky
Překladatel: Lumír Mikulka
Vydání: 1
ISBN: 80-7359-061-1 978-80-7359-218-9
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 23. března 2023 14:26
Číslo položky: 524088

Podtitul: Podrobný průvodce světem léčivých krystalů

Drahé kameny zná lidstvo už celá tisíciletí a od počátků civilizace je považuje za mocné léčivé, ochranné a magické prostředky. A protože jejich obliba přetrvala až do dnešní doby, na jejich účincích určitě něco bude.
Na to, abyste se v nich dokázali vyznat, ale naštěstí nemusíte být mineralogové. Stačí mít po ruce naši knihu. Z ní se o krystalech dozvíte doslova první poslední: nejdříve jak vznikají, jak je správně nakupovat a pečovat o ně. A pak už se podíváme na každý jednotlivý kámen. Dozvíte se, jak přesně vypadá, ale hlavně jaké choroby či poruchy léčí, jak prospívá a k čemu se používá. Dočtete se, jak na člověka působí v duševní, mentální i hmotné rovině, a poučíte se o ezoterických zákonitostech fungování duše i těla. To všechno samozřejmě doprovází množství nádherných barevných fotografií, ilustrujících nejen kameny známé i neznámé, ale také nejrůznější zajímavosti, jako jsou třeba drahokamové elixíry.
A moudrost našich předků je náhle na dosah…

Komentáře ke knize
Judy Hall

Judy Hall se zabývá karmickou astrologií, regresivní terapií a účinky drahých kamenů. Jako autorka má na svém kontě přes 45 titulů, mimo jiné velmi úspěšné Kameny od A od Z nebo Karmu vztahů. Objevila se na žebříčku stovky spirituálně nejvlivnějších žijících lidí, který každoročně sestavuje Watkins Revue. Na poli drahých kamenů, terapie minulých životů a karmické astrologie se pohybuje už přes 40 let. Specializuje se na čtení minulých životů, regresivní terapii, léčení duše, reinkarnace, astropsychologii, věštění a využití drahých kamenů v léčení. Vedle vlastní praxe je plodná spisovatelka, její knihy byly přeloženy do šestnácti jazyků. Více informací se můžete dozvědět na jejím webu: www.judyhall.co.uk

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více