Stav: |
Mírně opotřebená, vazba lehce povolená, stránky drží, přední deska zlomená
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 394 s., [16] l. barev. obr. příl |
Jazyky: | česky |
Editor: | Marie Úlehlová-Tilschová |
Vydání: | 1. vyd. |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | st 11. října 2023 12:13 |
Číslo položky: | 660405 |
Kniha, která je výsledkem kolektivní práce sovětských lékařů, vědeckých pracovníků, inženýrů, kuchařů i hospodyň, poučuje o správné a chutné výživě a ukazuje, jak s úspěchem využívat při přípravě pokrmů pestrého a bohatého výběru potravin a polotovarů vyráběných vyspělým sovětským potravinářským průmyslem. Jednotlivé kapitoly seznamují se základy racionální výživy, uvádějí nejdůležitější údaje o poživatinách a podávají předpisy na různé pokrmy, sestavené zkušenými kuchaři. Kniha ukazuje skvělé perspektivy vzestupu životní úrovně v socialistickém státě a vytyčuje směr i cíl našeho potravinářského průmyslu a kuchařského umění.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem