Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Jak nepřežít vlastní smrt

Matthew Beaumont

Knižní klub | 2008


69 Kč 29 Kč

Stav:
Dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná
Počet stran: 365
Jazyky: česky
Překladatel: Michal Prokop
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 978-80-242-2131-1 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: po 10. října 2022 14:55
Číslo položky: 415097

Když se Murray Colin, poslušný zaměstnanec reklamní agentury, dozvídá, že trpí zhoubnou formou nádoru na varleti, rozhodne se radikálně změnit svůj přístup k životu. Během okamžiku zlikviduje výnosnou a měsíce připravovanou kampaň na zmrzlinu, nabourá ferrari svého nadřízeného a v neposlední řadě si vypůjčí vpravdě značnou sumu od sympatických "finančníků" v Soho, kteří se vyznačují silným ruským přízvukem a neortodoxními metodami sloužícími k vymáhání dluhů. Ostatně čeho se obávat: Murrayho předpokládané datum úmrtí je v pohodlném předstihu před termínem splatnosti.
Později se však Murray dozvídá, že v nemocnici došlo k omylu - záměně testů - a byla mu tak diagnostikována metastázující rakovina, kterou podle všeho nemá. Najednou se musí vyrovnávat s obviněním z vraždy, několika vloupání a v neposlední řadě se ozývají i "věřitelé", kteří se dozvěděli o Murrayho malém "zamlčení" choroby…
Beaumontův vtipný a čtivým způsobem sepsaný román Jak nepřežít vlastní smrt¸v němž autor nešetří černým humorem, je přesvědčivý především zásluhou dialogů, které zřetelně následují moderní filmovou a televizní řeč a zajišťují tak nebývalý spád děje, ale také díky četným ironickým postřehům hlavního hrdiny, jimiž je příběh prokládán a zároveň komentován. Udrží tak bez problémů čtenáře v pozornosti i v pobavení až do náležitě vyhroceného finále.

Komentáře ke knize
Matthew Beaumont

Britský spisovatel, autor beletrie. Tvůrce reklamních textů.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více