Stav: |
Dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 194 |
Jazyky: | česky |
Vydání: | 2. vyd. |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | pá 5. dubna 2024 16:48 |
Číslo položky: | 811523 |
Italská kuchyně vychází z gastronomie starověkého Říma a také ovlivnila i další evropské kuchyně. Světové jídelníčky jsou tak obohaceny o mnoho pokrmů, například o slaný koláč zvaný "pizza", zeleninové saláty, výbornou zmrzlinu a zejména o různě upravované těstoviny. V knize najdete recepty na předkrmy, polévky, těstoviny, rýže, noky, slané koláče, ryby, maso, drůbež a zvěřinu, omáčky, zeleninu, saláty, moučníky a různé sladkosti a rady na použití různého koření.
Druhé vydání. Cena knihy v čase vydání: 18.- Kčs.
Narozen 6. 6. 1946 v Praze, zemřel 13. 9. 2016. Fotograf, věnoval se fotografii se sociálně dokumentárním zaměřením , spoluautor časosběrného fotografického cyklu Český člověk, také se zaměřoval na fotografii jídla, produktů a zátiší. Fotograficky doprovázel kuchařské publikace a věnoval se i tvorbě místopisných pohlednic.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem