Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Hříšná dáma

Jo Beverley

Domino | 2005


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 314
Jazyky: česky
Překladatel: Petra Pivovarová
Edice: 3. svazek ed. Mallorenovi 7x
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-7303-248-1 (váz.)
Vydáno v: Ostrava
Poznámka: obálka Radek Urbiš
Vystaveno: čt 15. dubna 2021 15:25
Číslo položky: 170853

Londýn 1762

Lady Elfled má pocit, že všichni kromě ní vedou vzrušující a zajímavý život. Touží po chrabrém rytíři, který by prozářil šeď jejích dnů. Vysněný muž však stále nepřichází, a tak se Elfled rozhodne pomoci osudu. S přítelkyní vyrazí na maškarní bál do Vauxhallských zahrad a upíná se k naději, že právě nastal večer, na který nikdy nezapomene…
Nezapomenutelný večer vskutku nastal, ale s jejími představami se moc neshodoval. Čirou náhodou totiž vyslechla rozhovor týkající se velezrady, a protože byla odhalena, ocitla se tváří v tvář hrozbě smrti.
Zachránil ji až hrabě z Walgravu a Elfled, stále ještě maskovaná, s ním strávila noc plnou vášně. Mezi Walgravem a rodem Mallorenů ovšem zuří letitá nenávist, a když hrabě zjistí Elfledinu totožnost, nechce s ní mít nic společného. Elfled se však již rozhodla: buď přítažlivého šlechtice získá, anebo zůstane navždy sama.

Komentáře ke knize
Jo Beverley

Jo Beverley se narodila 22. září 1947 v Lancashire, v Anglii jako Mary Josephine Dunn. Již v 16 letech napsala svou první romanci odehrávající se ve středověku. Během studií na univerzitě v Keele v Stafforsdshiru měla přístup do archivních univerzitních zdrojů, a tak jí noviny z doby regentské Anglie posloužily jako zdroj užitečných informací pro její vlastní psaní. V roce 1971 se provdala za Kena Beverleyho, kterého potkala na univerzitě v Keelu a v roce 1976 se společně přestěhovali do Kanady, když její manžel zde absolvoval své postgraduální studium. V Kanadě již zůstali a společně vychovali dva, dnes již dospělé, syny. Ačkoli se Jo psaní věnovala od raného mládí, její první romance byla vydána až v roce 1988.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu