Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Hra za hrou : strategie pokerového turnaje profesionála

Gus Hansen

Zoner Press | 2011


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 320
Jazyky: česky
Vydání: druhý dotisk prvního vydání
ISBN: 9788074130717
Vydáno v: Brno
Vystaveno: út 18. dubna 2023 12:36
Číslo položky: 539407

Jméno Gus Hansen je v pokerovém světě synonymem pro agresivní hru, kradení povinných sázek a neustálý tlak na protihráče. Jeden z nejznámějších světových profesionálních hráčů, jediný člověk, kterému se podařilo získat tři tituly World Poker Tour, se rozhodl ve své knize Every Hand Revealed podělit o své taktiky a strategie, které z něj dělají jednoho z nejobávanějších hráčů u pokerových stolů.

Jeho kniha se však od ostatních pokerových učebnic v mnohém odlišuje. Nejedná se totiž o učebnici v pravém slova smyslu. Gus se rozhodl vydat cestou názorných příkladů. V knize popisuje svůj postup napříč celým turnajem Aussie Millions. Každou hru, které se zúčastnil, rozebírá a vysvětluje, proč učinil ta která rozhodnutí. Proto je také kniha bestsellerem ve Spojených státech, ale i v dalších zemích. Co by mohlo být lepšího na pochopení základních principů i pokročilých strategií než příklady z praxe? Na více než 300 hrách vám Gus ukáže, jak postupovat od začátku turnaje až po jeho závěrečnou heads-up část.

Co se v knize naučíte:

* Jak postupovat v průběhu jednotlivých fází turnaje v Texas Hold’em
* Jak využít strachu protihráčů z vyřazení
* Jak efektivně krást povinné sázky
* Jak správně využívat continuation bet
* Jak zohlednit výšku případné výhry ve vaší strategii
* Jak důležitá je při hraní matematika
* Jak správně postupovat proti různým druhům hráčů
* Kdy se vyplatí hrát agresivně a kdy se držet zpátky
* Jak využít nejmocnější zbraň v pokeru – all-in
* Jak se rychle rozhodovat ve složitých situacích
* A mnoho dalšího. Ale především: Jak vyhrávat turnaje!

Komentáře ke knize
Gus Hansen

Gustav Hansen je profesionální pokerový hráč žijící v Monaku. Před tím, než se v roce 1997 stal profesionálním hráčem pokeru, byl Hansen světovou třídou v backgammonu a výborným mládežnickým tenistou. Ve věku mezi třináctým a devatenáctým rokem byl znám pro své sportovní nadšení. Jako juniorský sportovec se věnoval několika sportům. V roce 2000 se přestěhoval do New Yorku a pokusil se žít jako profesionální hráč backgammonu, toto odvětví bylo však na jeho vkus příliš malé a neznámé. Stal se profesionálním gamblerem a byl znám tím, že přijímal soukromé sázky na nejrůznější osobní sportovní závody , jiné než poker nebo profesionální sport. Hansen začal hrát poker v roce 1993 v Ocean View Card Room v Santa Cruz v Kalifornii, když zde na výměnném pobytu studoval The University of California v Santa Cruz. Je notoricky známý zvláště pro svůj extrémně agresivní styl hry, v pokerové terminologii nazývaný "loose aggressive". Je pověstný svým zvedáním sázek nebo blafováním se skoro jakýmikoliv dvěma kartami, což jeho soupeře vede k dorovnávání jeho sázek kdykoliv má nějakou rozumnou handu. Na začátku roku 2015 Hansen ukončil svou pokerovou kariéru. Jeho ztráty v online cash game na hernách Full Tilt a PokerStars v tu chvíli podle serveru HighStakesDB přesahovaly částku 21 milionů dolarů. Jeho celkové výhry z živých turnajů se zastavily v březnu 2014 na částce $10,258,052. V dubnu 2015 Hansen pro dánský deník Good Morning Denmark prohlásil, že s chce natrvalo vrátit do Dánska a usadit se tam. V srpnu 2016 už byl ale opět k vidění v nejvyšších cash game hrách v lasvegaském kasinu Bellagio a po 19 měsících se objevil i u online cash game stolů. V roce 2004 skončil Hansen na placeném 150. místě hlavního turnaje WSOP. V turnaji 2006 Tournament of Champions se Gus dostal až k finálovému stolu, ale vypadl hned v jeho první hře s AK proti 99. V roce 2007 skončil tzv. "in money" v turnaji $10,0...

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat