Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Hra pro lvy, Jestřábí zátoka, Dvanáctý stupeň, Jezero duchů

Nelson DeMille

Reader's Digest Výběr | 2002


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 575
Jazyky: česky
Překladatel: Ester Žantovská
Edice: Nejlepší světové čtení 153x
Vydání: 1
ISBN: 80-86196-43-7
Vydáno v: Praha
Vystaveno: út 21. prosince 2021 17:05
Číslo položky: 258654

Zkrácené verze nejlepších románů současných světových autorů v jedné antologii.
Svazek obsahuje čtyři romány a je vyváženou kombinací akčního příběhu plného napětí, příběhu s detektivní zápletkou, příběhu ze života a v neposlední řadě také příběhu, v nichž hraje hlavní roli láska a mezilidské vztahy.

1. Dvanáctý stupeň-James Thayer: Beringovo moře v zimě představuje zatěžkávací zkoušku i pro ty nejzkušenější mořeplavce. Snad právě proto míří miliardář Rex Wyman se svou plně automatizovanou jachtou Victory právě tam. Nic ale nejde podle plánu. Loď se zdánlivě bez příčiny začíná chovat nevyzpytatelně a do oblasti navíc míří vítr o síle dvanácti stupňů Beaufortovy stupnice - hurikán.
2. Hra pro lvy-Nelson DeMille: Když letadlo mířící na newyorské letiště neodpovídá kontrolní věži, znamená to, že něco není v pořádku. Na jeho palubě totiž cestuje v doprovodu dvou agentů CIA nebezpečný terorista Asad Chalíl. V tuto chvíli John Corey z protiteroristické zvláštní služby ještě netuší, že ho místo rutinního úkolu čeká nebezpečné pronásledování muže zcela oddaného svému poslání.
3. Jestřábí zátoka- Susan Wilsonová: Píše se rok 1944 a Evangelina Worthová, jejíž manžel narukoval jako dobrovolník do Evropy, odjíždí do míst svého dětství. V Jestřábí zátoce se postupně vyrovnává s bolestným zážitkem z minulosti a v osobě záhadného Joea Greena nachází věrného přítele na celý život. Jejich společná tajemství navíc zasáhnou o padesát let později i do života jejich dětí.
4. Jezero duchů-Karen Robardsová: Olivia Morrisonová prožila ve vile LaAngelle nejhezčí i nejděsivější okamžiky svého dosavadního života. Po osmi letech se sem vrací se svou dcerkou Sárou a zdá se, že tentokrát jim oběma štěstí přeje - nacházejí tu spokojený domov a Olivia také opravdovou lásku. Proč ji ale trápí děsivé sny o matčině smrti v nedalekém jezeře - a proč pochybuje , že jsou to jen sny ?

Komentáře ke knize
Nelson DeMille

Nelson Richard DeMille se narodil v New Yorku. V dětství se rodina přestěhovala na Long Island. Tři roky studoval na Hofstra University, poté vstoupil do armády a byl přijat do důstojnické školy. Stal se poručíkem americké armády a zúčastnil se bojů ve Vietnamu jako velitel pěchotní čety 1. divize kavalerie. Byl vyznamenán Leteckou medailí, Bronzovou hvězdou a Vietnamským křížem za statečnost. Po návratu do Spojených států znovu nastoupil na Hofstra University a dosáhl univerzitního titulu v oboru politických věd a historie. Jeho rané knihy jsou detektivky z prostředí New Yorku. Jeho prvním velkým románem byl titul By the Rivers of Babylon . Je členem amerického Cechu autorů, organizace Mystery Writers of America a americké Menzy. Je držitelem tří čestných doktorátů: doktor humanitních věd z Hofstra University, doktor literatury z Long Island University a doktor humanitních věd z Dowling College. Kniha Zlín připravuje vydání těchto deMillových knih: Plum Island , The Lion\'s Game , Night Fall , Wild Fire a The Lion .

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet