Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 95 |
Jazyky: | česky |
Vydání: | 1 |
ISBN: | 80-7021-680-8 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | čt 31. října 2019 14:47 |
Číslo položky: | 75718 |
Kniha nejprve představuje tuto zatím méně známou a v kuchyni nepříliš často používanou houbu. Následně autorka předává pár drobných rad malopěstitelům, kteří se ji rozhodnou pěstovat v domácích podmínkách ze zakoupeného podhoubí. Stěžejní částí knihy jsou recepty, ve kterých je houba všestranně použita. Vše je doplněno několika fotografiemi připravených pokrmů. C2b1d 29.9.2003 Rotporth
Vystudovala Vysokou školu zemědělskou v Brně a Lednici na Moravě. Studovala externí vědeckou aspiranturu v ČSAV v Praze. Dlouhá léta se jako odborná mykoložka věnuje oboru pěstovaných jedlých hub. Je zanícenou propagátorkou hub, ale i exotických a málo známých zelenin a ovoce, koření, bylin a méně známých rostlin. Své články publikuje v mnoha časopisech, vystupuje v České televizi i v Českém rozhlase Praha a přednáší. Doposud napsala šest populárně-naučných knih, například o chřestu a hlívě ústřičné.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem