Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Havanská bouře

Clive Cussler, Dirk Cussler

CPress | 2015


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 312
Jazyky: česky
Překladatel: Eva Kadlecová
Edice: 23. svazek ed. Dirk Pitt 31x
ISBN: 978-80-264-0945-8
Vystaveno: pá 6. května 2022 15:47
Číslo položky: 328124

Další nezapomentulné dobrodružství Dirka Pitta! Dirk Pitt se vrací v novém napínavém románu velmistra dobrodružství a autora předních bestsellerů Clivea Cusslera. Během vyšetřování úniku toxických látek do Karibského moře, které by mohlo v důsledku ohrozit velkou část Spojených států, se Pitt náhodou zaplete do čehosi ještě nebezpečnějšího – mocenského boje o vládu nad Kubou po Castrově smrti. Pittovy děti, námořní inženýr Dirk a oceánografka Summer, se mezitím věnují vlastnímu pátrání po aztéckém kameni, který by mohl vést k odhalení nedocenitelného historického pokladu. Všeobecně se však má za to, že kámen byl zničen na palubě bitevní lodi Maine roku 1898 v přístavu v Havaně. Pátrání proto přivede i oba sourozence na Kubu – a také do velkého nebezpečí. Havanská bouře, kniha nabitá dech beroucím napětím a mimořádnou fantazií, je dalším důkazem, že když jde o dobrodružný román, Clivu Cusslerovi se nikdo nevyrovná.

Komentáře ke knize
Clive Cussler

CLIVE CUSSLER vyznává životní styl, který se v mnoha směrech podobá životu jeho fiktivního hrdiny Dirka Pitta. Ať už při hledání trosek ztraceného letadla nebo v čele výprav vedoucích k objevení slavných lodních vraků, zaznamenává mimořádné úspěchy. V čele své skupiny dobrovolníků Cussler objevil víc než šedesát zmizelých lodí historického významu, včetně dávno zmizelé konfederační ponorky Hunley. Podobně jako Pitt, také Cussler sbírá starožitné automobily. Jeho kolekce obsahuje na osmdesát ukázek skvělé zakázkové rukodělné práce karosářů a je jednou z nejskvělejších, jaké jsou kde k vidění. Cussler žije střídavé v poušti v Arizoně a horách Colorada. Web: http://clive-cussler-books.com/

Dirk Cussler

Dirk Cussler, absolvent Berkeley, působil řadu let ve finančních kruzích. Teprve v poslední době se začal naplno věnovat psaní. Již po několik let je aktivním účastníkem výprav NUMA organizovaných otcem, a dále pracuje jako prezident poradního sboru kurátorů NUMA. Žije v Arizoně. Je synem známého autora Cliva Cusslera, s nímž spolupracoval na některých dílech série Dirk Pitt.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet