Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Hacking bez tajemství

Stuart McClure, Joel Scambray, George Kurtz

Computer Press | 2003


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: xxiv, 612
Jazyky: česky
Překladatel: Radek Čevela, Petr Břehovský, Josef Pojsl
Vydání: 3., aktualiz. vyd.
ISBN: 9788072269488
Vydáno v: Brno
Vystaveno: st 24. srpna 2022 9:14
Číslo položky: 387557

3. aktualizované vydání.

Po letech, která lze nazvat dobou bezpečnostní nevědomosti, začínají hrozby přicházející do firemních sítí z Internetu strašit manažery firem i jejich správce už i ze spánku – ať už v podobě virů, červů, přesměrovaných webových stránek, úmyslně zahlcených serverů, zcizených dat či zneužití finančních transakcí. Ještě více je nepochybně vyděsí kniha Hacking bez tajemství – ovšem zároveň jim poskytne rozsáhlý koncepční i ryze praktický návod, jak poznat odolnost svěřené sítě a jaká řešení okamžitě přijmout. Ukazuje totiž, jak hackeři zacházejí se síťovými a internetovými technologiemi, demonstruje metody, jimiž zneužívají mezer v zabezpečení systémů, a říká, co lze učinit pro odhalení a zamezení jejich útoků.

Komentáře ke knize
George Kurtz

George Kurtz pracuje ve firmě McAfee, dříve pracoval například u PricewaterhouseCoopers. Pravidelně přispívá do předních odborných časopisů; jeho názory si můžete přečíst například ve Wall Street žurnálu, časopisu Time, Los Angeles Times, USA Today nebo na CNN.

Stuart McClure

Stuart McClure je zástupcem ředitele pro řízení rizik ve firmě McAfee. Počítačové bezpečnosti už se věnuje léta, v minulosti pracoval například pro firmu Ernst & Young, časopis InfoWorld, kalifornskou vládu a Coloradskou univerzitu.

Joel Scambray

Joel Scambray pracuje pro Microsoft, kde má na starosti bezpečnost MSN. Je autorem několika knih o bezpečnosti Windows a webových aplikací, psával pravidelné sloupky do časopisu TechNet a o počítačové bezpečnosti přednášel například CERTu nebo FBI.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu