Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 206, [1], [16] barev. fot. příl |
Jazyky: | česky |
Ilustrátor: | Jan Simonides, Eva Dvořáková, Tomáš Dvořák |
Vydání: | 1. vyd |
Vydáno v: | Praha |
Náklad: | 50 000 ks |
Poznámka: | obálka Daniela Havlíčková |
Vystaveno: | ne 30. května 2021 12:41 |
Číslo položky: | 189235 |
Kromě předpisů na grilování masa, drůbeže, ryb, zvěřiny a uzenin uvádí autorka i některé speciality a lahůdky světové kuchyně, předpisy na přípravu grilovaných toastů, zeleninových a ovocných pokrmů. Přináší také návody na flambování, jídla v alobalu a seznamuje i s vhodnými druhy koření.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem