Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Francouzské hedvábí

Sandra Brown

Knižní klub | 1995


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 414
Jazyky: česky
Překladatel: Eva Jakubová
Vydání: 1
ISBN: 80-7176-176-1
Vydáno v: Praha
Vystaveno: st 31. srpna 2022 14:06
Číslo položky: 392012

Ve Francouzském hedvábí stvořila Sandra Brown jednu ze svých nejpozoruhodnějších a nejoblíbenějších hrdinek.

Claire Laurentová je majitelkou firmy na výrobu luxusního dámského prádla, jež má sídlo ve Francouzské čtvrti New Orleansu.

Když je zavražděn televizní kazatel Jack Wilde, stane se Claire jednou z hlavních podezřelých -právě její firmu totiž Wilde tepal ve svých plamenných kázáních, a navíc ji s ním spojuje jakési rodinné tajemství sahající hluboko do minulosti.

Vyšetřováním vraždy je pověřen státní návladní Robert Cassidy. Podaří se mu prokázat Claiřinu nevinu? A nehraje při jeho pátrání přílišnou roli osobní zaujetí poté, co se do krásné a inteligentní Claire vášnivě zamiluje?

Milostný příběh s detektivní zápletkou je jedním z vrcholů tvorby autorky, jejíž romány čtou miliony lidí na celém světě.

Komentáře ke knize
Sandra Brown

Autorka romantických románů. Sandra Lynn Brown se narodila 12. března 1948 ve Waco, v americkém státě Texas a vyrůstala ve Ft. Worth jako nejstarší z pěti sester. Publikovala též pod pseudonymy Rachel Ryan, Laura Jordan a Erin St. Claire. Už v dětství si raději četla knihy, než aby si hrála s panenkami. Začala studovat angličtinu na Texaské univerzitě, ale v roce 1968 studia opustila a provdala se za Michaela Browna, předního televizního moderátora a dokumentaristu. Sama Sandra zpočátku působila v televizi, kde hlásila počasí a poté se stala reportérkou. S manželem mají dvě děti – dceru Rachel a syna Ryana a když Sandra v roce 1981 začala, za vydatné podpory ze strany manžela, s psaním knih, svůj první román vydala pod pseudonymem Rachel Ryan – tj. složeným z křestních jmen svých dětí.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu