Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

ET. blues.

Lynn S Hightower

Transit | 1992


49 Kč 39 Kč

Stav:
Dobrý, zkosený hřbet, zašlá ořízka
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 184
Jazyky: česky
Překladatel: Josef Studený
Edice: SF-série 3x
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-900901-3-3 (brož.)
Vydáno v: České Budějovice
Poznámka: obálka Richard Hescox
Vystaveno: ne 30. ledna 2022 10:08
Číslo položky: 275404

Příběh se odehrává v budoucnosti, kdy na Zemi přistála neznámá mimozemská rasa zvaná Elaki. Přinesli s sebou vyspělou technologii, který jim umožnila vyřešit některé lidské problémy jako například mentální nemoci. Ale některé problémy zůstávají. Elaki nám radí v mnoha oblastech od politiky přes obchod až po zemědělství a některým lidem připadá, že jsou z těchto oblastí pomalu vytlačováni.
Mezitím ve městě Saigo zuří sériový vrah přezdívaný „Mačetový muž“. Strašlivé vraždění mají na starosti detektivové David Silver a Mel Burnett, kteří se snaží najít jakékoliv vodítko. Poté co postarší žena dokáže vrahovi utéct, oba policisté zjistí, že jim byl jako poradce přidělen Elaki zvaný String. Tak začíná vyšetřování, které vede až k odhalení zločinné konspirace zahrnující lidi i Elaki. Hightowerová sestavila vzrušující napínavý příběh uvádějící v hlavní roli realistické lidské policisty a opravdu mimozemské mimozemšťany.

Komentáře ke knize
Lynn S Hightower

Lynn Hightower vyrostla v Kentucky a vystudovala University of Kentucky, kde studovala kreativní psaní s Wendellem Berrym a získala diplom z žurnalistiky. Učila románové psaní na kalifornské univerzitě. Jako další zaměstnání dělala i autorku televizních reklam, číšnici a na jeden den výčepní. Její knížky se staly bestsellery. Získala cenu Shamus Award a byla nominována na mnoho dalších. Byly publikovány v mnoha zemích . Hightowerová má ráda kytaru flamengo, hudbu Zydeco, filmy, malá sportovní auta a krotké koně. Nyní se věnuje psaní na plný úvazek, hraje sice špatně, ale o to zuřivěji tenis a učí se Mambo. Také miluje kanoing a je velmi vtipná po dvou skleničkách vína.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více