Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Dychtivá srdce

Jennie Adams

2013


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 154
Jazyky: česky
Překladatel: Jana Novotná
Edice: 978. svazek ed. Romance 145x
Vydání: Romance (978.)
ISBN: 978-83-238-8665-5
Vystaveno: čt 1. listopadu 2018 14:33
Číslo položky: 43563

Scarlett se vrací z Austrálie do Monta Correnti v Itálii, aby pomohla vést rodinnou restauraci. Kdyby však tušila, že jejím podřízeným bude šéfkuchař Lorenzo, nikdy by na takovou nabídku nepřistoupila. Tenhle vášnivý Ital jí totiž kdysi zlomil srdce a Scarlett dala od té doby všem mužům vale.
Při společné práci si oba uvědomují, že navzdory uplynulým létům si nejsou lhostejní. Lorenzo ví, co se skrývá pod Scarlettinou ledovou slupkou. Podaří se mu tuhle okouzlující dívku přesvědčit, že jeho láska k ní je stále tak silná jako tenkrát?

Komentáře ke knize
Jennie Adams

Začala svou harlequinskou kariéru v roce 2005. Jako dítě žila na australské farmě s nosem zabořeným do knížek. Její láska ke čtení ji v jedenácti letech dovedla k psaní a nastalo, jak sama říká, čtyřleté období velmi špatného básníka. Pak následovalo období, v němž Jennie vystřídala několik zaměstnání: bankovní úřednice, učitelky hry na klavír, sekretářka v právnické firmě… Provdala se za svou životní lásku, má dvě děti, které jsou právě v pubertě a které jsou jejím pokladem. A protože ji už tolik nepotřebují, vrátila se Jennie znovu ke své lásce – psaní příběhů, které tak ráda čte.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet