Stav: |
Dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná s obálkou |
Počet stran: | 273 s., [16] s. barev. obr. příl |
Jazyky: | česky |
Ilustrátor: | Alena Machová, Eva Dvořáková, Tomáš Dvořák |
Vydání: | Vyd. 1. |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | po 8. dubna 2024 9:01 |
Číslo položky: | 812107 |
První část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácích kompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných sýrů, past, moštů, sirupů apod. z jednotlivých druhů ovoce a návody na konzervovaní zeleniny a hub.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem